Castelló: Blanch reivindica l'aposta de Puig per la província augmentant el pressupost per a Castelló en 8,5 milions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190608_116986/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 15-11-2019
Blanch reivindica l'aposta de Puig per la província augmentant el pressupost per a Castelló en 8,5 milions

> El secretari general del PSPV-PSOE destaca que "amb governs socialistes rebrem més del doble d'inversions que quant els diners públics eres gestionats pel PP"El secretari general del PSPV-PSOE de Castelló, Ernest Blanch, ha destacat "la important aposta que el president de la Generalitat, Ximo Puig, manté per la província" i que ha quedat reflectida en els pressupostos de 2020 que hui s'han presentat al ple de les Corts. La previsió d'inversió del Govern de la Generalitat Valenciana per a les comarques de Castelló ascendeix a 136 milions, 8,5 milions més que l'exercici anterior, el que suposa una pujada d'un 6%.
A més a més, Blanch ha comparat aquesta xifra amb l'últim pressupost del Partit Popular de 2015 "on a la província sols li van correspondre 52,4 milions d'euros". "Aquesta circumstància suposa que Castelló, amb governs socialistes, rebrà més de doble que quan els diners públics eren gestionats per governs del PP", ha afegit Blanch.
El dirigent socialista considera que l'increment en les inversions "ha sigut possible gràcies a la gestió duta a terme per l'equip econòmic de Ximo Puig, qui es va troba amb una Generalitat en bancarrota, i que ha sabut canviar, consolidar i donar estabilitat"·
Blanch ha fet menció al "caràcter social d'aquests conters que reforcen els serveis públics per a seguir cuidant dels veïns i veïnes de Castelló, a més a més de l'aposta clara per un model productiu centrat en la innovació i la lluita contra l'emergència social".
Per últim, el secretari general socialista de Castelló ha destacat "projectes tan importants" com el fons de cooperació municipal contra la despoblació, la xarxa valenciana d'Igualtat, l'augment del parc públic d'habitatge, les obres d'ampliació i equipament del Palau de la Justícia de Vinaròs i Vila-real, la reforma de l'Hospital General de Castelló i centres de salut, la modernització de la séquia Pinella 3 de Vila-real i les millores en la CV-10, la CV-132 i l'enllaç de la CV-10 / CV-20 en el terme d'Onda. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana