Castelló: Compromís es desmarca del seu soci de govern en la decisió de cesar a la Junta de Festes de Castelló


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-11-2019
 

La vicepresidenta, Verònica Ruiz, ha votat en contra de la proposta presentada davant en consell rector del Patronat de Festes celebrat aquest matí donat que el posicionament del grup municipal és favorable a que es respecten els articles 7 y 12 dels estatuts.

Aquests punts parlen de l'obligatorietat de renovar de manera quadriennal els membres i fer-ho en un termini de sis mesos després de les eleccions municipals. A més a més, com recullen els estatus ha de ser l'assemblea la que propose a la presidència del patronat el nomenament del president/a de la Junta de Festes.

Compromís estima adequada la creació d'una comissió que ajude a organitzar la celebració del 75 aniversari de les festes de la Magdalena, però no en detriment de la convocatòria de l'assemblea que ha de proposar el nom del candidat o candidata a presidir la Junta de Festes.

Pel que fa a la votació del representant de Compromís en el Patronat, Juan Josep Sidro, s'ha produït una confusió en el torn de votacions i finalment s'ha vist obligat a optar per l'abstenció per no votar favorablement. No obstant, Sidro ha defensat enèrgicament la seua posició contrària a la proposta presentada davant del consell rector.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana