Castelló: Castelló potència la gastronomia local en Fitur amb un 'showcooking' del 'Arrocito'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192642_118749/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 24-01-2020
Castelló potència la gastronomia local en Fitur amb un 'showcooking' del 'Arrocito'


L'alcaldessa destaca l'aposta per posar en valor "l'excel·lència de la nostra gastronomia a base de productes frescos i de qualitat"

La gastronomia ha pres hui protagonisme en l'oferta turística de Castelló en la Fira Internacional de Turisme (Fitur), amb un showcooking a càrrec del xef Miguel Barrera, que ha cuinat el Arrocito de Castelló, acompanyat de representants de l'Associació d'Hostaleria del Grau. Amb aquesta iniciativa, la capital potència el seu segell gastronòmic en un dels majors aparadors turístics internacionals, amb un plat creat per a ser referent gastronòmic.

El xef creador d'aquesta singular recepta, guardonat amb estrela Michelin, ha mostrat als assistents a Fitur el procés d'elaboració del Arrocito en un showcooking per a després convidar-los a la degustació final. Amb aquesta proposta, segons ha destacat l'alcaldessa, Amparo Marco, "volem posar en valor l'excel·lència de la nostra gastronomia a base de productes frescos i de qualitat", a més de "treballar des d'aqueixa perspectiva la bona reputació i imatge de la ciutat per a atraure així al turista". "Fitur és una bona oportunitat per a exposar el potencial gastronòmic de Castelló, un aspecte reconegut en més d'una ocasió per xefs de renom", ha assegurat Marco.

La proposta gastronòmica de Castelló en aquesta edició de Fitur es completarà demà amb un altre showcooking, a càrrec d'Adrián Merenciano, en representació de la nova generació de cuiners de Castelló i de l'oferta gastronòmica emergent a la ciutat. També prendran parteix representants de l'Associació d'Hostaleria del Grau.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana