Castelló: Ciutadans reclama fets i no paraules per a que els Rodalia deixen de ser Llunyanies en Castelló


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193176_119213/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 08-02-2020
Ciutadans reclama fets i no paraules per a que els Rodalia deixen de ser Llunyanies en Castelló





· La portaveu provincial, Merche Ventura, destaca que "aquest desastre repercuteix en el dia a dia de milers de castellonencs i turistes"



La portaveu provincial de Ciutadans (Cs) a Castelló, Merche Ventura, ha demanat "fets i no paraules per a posar fi a la precarietat dels Rodalia que hui dia a la província s'han convertit en Llunyanies". "Segons RENFE, aquest servei ha cancel·lat el triple de trens a Castelló que fa un any. És a dir, en lloc d'avançar, anem cap endarrere com els crancs", ha criticat Ventura, qui ha ironitzat amb què "en comparació, quasi arribes més ràpid a Madrid que a València".


En aquest sentit, la portaveu ha destacat que "el pèssim funcionament repercuteix en el dia a dia de milers de castellonencs que mai saben que es trobaran en arribar a l'estació". "Ábalos ha promés solucions, però la veritat és que ja hem sentit massa vegades la mateixa cançó", ha subratllat la portaveu, qui espera que "en la reunió del 14 de febrer entre el President Puig i el ministre sorgisca l'amor i comencem a parlar més de xifres, terminis i inversions i no tant de promeses".




"Si volem fomentar una cultura del transport públic entre els ciutadans i vetlar pel turisme a la nostra província, el bàsic és oferir un servei de qualitat i de champions, no de primera regional", ha conclòs la també diputada autonòmica.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana