Castelló: Blanch: "L'anunci del nomenament de Toledo evidencia el compromís i sensibilitat de Pedro Sánchez amb el nostre territori"


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-02-2020
 La secretària de l'executiva federal Susana Ros ressalta el creixement de PortCastelló durant els quatre anys que Toledo ha estat al capdavant de l'autoritat portuària
"L'anunci del nomenament Francisco Toledo evidencia, una vegada més, la sensibilitat i el compromís de Pedro Sánchez i el ministre José Luis Ábalos amb el nostre partit i el nostre territori". Amb estes paraules, el secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha volgut felicitar el president de PortCastelló que passarà a ocupar el càrrec de màxim responsable de Ports de l'Estat en substitució de Salvador de la Encina.
Per part seua, la secretària de l'executiva federal Susana Ros ha ressaltat "l'excel·lent treball" que ha realitzat Toledo durant els quatre anys que ha estat al capdavant de l'autoritat portuària de Castelló "on ha liderat fites tan importants com el creixement del trànsit de mercaderies, per damunt de la mitjana espanyola, situant al port castellonenc com a referent en el creixement de l'economia i l'ocupació".
"Castelló ha passat de conéixer-se com una província de segona amb el PP a ser referent de bona gestió com ha demostrat el port i com diàriament demostren els ajuntaments progressistes", ha afegit Ros.
Les xifres situen a PortCastelló en el pòdium del creixement del sistema portuari espanyol, en créixer cinc vegades més que la mitjana. Està en el nové lloc dels 46 ports espanyols d'interés general i es consolida en la quarta posició en granels sòlids". 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana