Castelló: L'UJI serà una de les quatre universitats espanyoles participants en el programa EU Careers Ambassadors


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 22-02-2020
 


Un estudiant de la universitat pública de Castelló farà d'ambaixador per a promocionar les possibilitats d'ocupació en les institucions europees

La Universitat Jaume I ha sigut seleccionada per part de l'Oficina Europea de Selecció de Personal (EPSO), juntament amb altres quatre universitats espanyoles, per a tenir un estudiant ambaixador EU Careers durant el curs 2020-2021 amb l'objectiu de promocionar entre la comunitat universitària les diferents possibilitats d'ocupació en les institucions europees.

El programa EU Careers Ambassadors, gestionat per l'EPSO, pretén que l'estudiantat de les universitats europees seleccionat assumisca durant un any acadèmic les funcions de representant de l'esmentada oficina.

Entre les tasques de l'estudiant ambaixador EU Careers destaca la d'actuar de punt de contacte per a l'estudiantat interessat en les carreres de la Unió Europea, assistir a fires professionals i realitzar presentacions, desenvolupar xarxes d'universitats, divulgar informació i mantenir una presència activa en internet i xarxes socials, entre d'altres. Per aquest motiu, es busquen ambaixadors motivats amb competències en comunicació, habilitat per establir contactes i d'organització, creativitat i innovació. Des de l'OPSE es facilitarà formació prèvia i material de suport als participants en el programa.

L'UJI ha sigut seleccionada amb la Universitat de Cadis, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Pública de Navarra i la Universitat de Vigo entre un total de 20 sol·licituds d'universitats per a participar en aquest programa.

Aquesta participació es gestionarà a través de l'Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques que ha organitzat una sessió informativa per a l'estudiantat interessat el pròxim 27 de febrer de 10 a 11 hores a l'aula de matrícula de l'edifici d'ampliació de la Biblioteca (planta baixa).

Més informació: https://www.uji.es/serveis/oipep/base/programes/pi/convocatories/eucareersambassador/

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana