Castellˇ: Missatge institucional de l'alcaldessa de Castellˇ


 
La Plana al Dia | Castellˇ | General | 20-03-2020
 


Des del passat cap de setmana estem vivint una situaciˇ excepcional, de gran envergadura, que hem d'assimilar i davant la qual la ciutadania ja estÓ donant exemple. PerquŔ la poblaciˇ de Castellˇ estÓ demostrant la seua responsabilitat i civisme des del primer moment. Com a alcaldessa, em sent molt orgullosa de totes i tots vosaltres.

Des de l'Ajuntament no hem deixat de treballar en el desenvolupament d'un Pla de ContingŔncia que inclou mesures urgents per a combatre aquesta greu situaciˇ i poder protegir a la poblaciˇ.

Davant aquesta emergŔncia inŔdita i excepcional es vol garantir els drets de la ciutadania, especialment l'atenciˇ a les persones en risc d'exclusiˇ social, el pagament a prove´dors i la protecciˇ de les persones i dels bÚns.

Per aix˛, el pressupost d'aquest Ajuntament, els recursos d'aquesta administraciˇ p˙blica, estaran al servei de les necessitats derivades de l'emergŔncia sanitÓria. No pot ser d'una altra manera.

SÓpien que en aquest Ajuntament, alhora que gestionem les mesures urgents, estem treballant tambÚ amb la mirada posada en el dia desprÚs d'aquesta crisi, planificant una resposta econ˛mica i fiscal amb l'objectiu de mitigar els efectes que aquesta situaciˇ genera en les famÝlies.

Vull aprofitar aquest missatge per a donar les grÓcies a aqueixes ve´nes i ve´ns que ixen cada dia a aplaudir als qui s'estan deixant la pell als hospitals, ambulatoris, a les forces de seguretat de l'Estat, a la nostra Policia Local. GrÓcies per la vostra convivŔncia tan pr˛xima i amable.

Jo tambÚ em sume. GrÓcies a tot el personal sanitari, grÓcies per cuidar-nos, protegir-nos i curar-nos.

GrÓcies a la solidaritat castellonenca i als serveis socials que estan atenent les persones mÚs vulnerables.

GrÓcies per atendre tambÚ i no abandonar a les dones vÝctimes de la violŔncia masclista que en aquest confinament estan convivint amb el seu maltractador. Han de saber que no estan soles i que els serveis d'atenciˇ segueixen a la seua disposiciˇ.

GrÓcies a totes aqueixes persones, dones en la seua majoria, que aquests dies continuen treballant en les caixes dels supermercats, netejant oficines i hospitals, cuidant de les persones majors i dependents... En definitiva, assumint tasques que sˇn fonamentals, hui i sempre, per˛ la importÓncia de les quals s'evidencia encara mÚs en un moment com aquest.

GrÓcies al comerš, als qui solidÓriament ja vau comenšar a tancar els vostres negocis abans que es declarara l'estat d'alarma.

GrÓcies als qui treballeu en el sector del transport de mercaderies, als qui condu´u els autobusos, els taxis, per a facilitar que la gent puga desplašar-se en cas de necessitat.

GrÓcies als qui des de casa esteu compartint iniciatives, consells, jocs... per a fer mÚs suportables aquests dies.

Vull transmetre el meu agra´ment tambÚ al mˇn de la festa, que ens ha unit des de l'alegria i l'esperanša, als pregoners grans i xicotets que ens han recitat el Pregˇ, a la gent de la m˙sica que estÓ aportant el seu talent des de balcons i finestres.

Moltes grÓcies en nom de la Corporaciˇ Municipal i de l'Ajuntament de Castellˇ.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios