Castelló: Castelló proposa una visita virtual per espais verds de la ciutat a través de la guia interactiva


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194860_120621/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 30-03-2020
Castelló proposa una visita virtual per espais verds de la ciutat a través de la guia interactiva

L'accés està en la pàgina web municipal i el projecte inclou els parcs Ribalta, Pinar i Meridià, la Marjaleria i el Molí la Font
L'Ajuntament de Castelló proposa a la ciutadania un recorregut virtual per diversos espais verds de la ciutat a través de la guia interactiva d'espais verds a la qual es pot accedir a través de l'apartat de Medi Ambient de la pàgina web municipal (bit.ly/EspaisVerdsCS).
Activada a finals de l'any passat de manera conjunta per part de les regidories de Transició Ecològica i Infraestructura Verda, durant l'estat d'alarma brinda una oportunitat de poder visitar virtualment espais verds i aprendre sobre el patrimoni natural de Castelló. La guia recull informació dels parcs Ribalta, Pinar i Meridià, de la Marjaleria i del Molí la Font.
"La guia és una alternativa perquè la ciutadania conega el valor de la biodiversitat del seu terme municipal mentre romanen a les seues cases", ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro. La regidora d'Infraestructura Verda, Isabel Granero, per la seua part, ha animat als i les castellonenques "a gaudir del patrimoni natural de Castelló a través d'aquesta guia interactiva amb informació de cinc espais verds".
Es pot accedir a la guia a través de la pàgina web municipal i conté un codi QR que inclou explicacions de la història, la flora, fauna i una fitxa tècnica de la Marjaleria, Ribalta, Meridià, Pinar i Molí la Font.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana