Castelló: L'Associació Espanyola contra el Càncer informa de la continuitat de la seua assistència


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 31-03-2020
 

Des de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de la Junta Provincial de Castelló ha emés un comunicat en el qual informen que "seguim amb la nostra activitat. Per a evitar l'exposició dels pacients al *Covid-19, tots els professionals mantenen l'atenció al pacient oncològic i als seus familiars però adaptats a les mesures que s'estan duent a terme, és a dir, seguim amb l'activitat de manera telefònica, a través de *videoconsultas, tallers online, emails, xarxes socials, i destacar el nostre servei *Infocáncer (900 100 036) que funciona 24 hores al dia dels 365 dies de l'any".

Per això, des de *AECC afigen que "volem transmetre als nostres beneficiaris i als seus familiars l'esforç addicional que això suposa, però hem de lluitar junts, quedant-nos a casa"

"Estem al costat d'institucions públiques, privades, hospitals i centres de salut, des de la nostra professionalitat i més de 67 anys experiència en la lluita contra el càncer, perquè compten amb el nostre suport, ens tenen al seu costat per a qualsevol necessitat que vaja sorgint en aquests moments".


“SI EL CÀNCER NO DESCANSA, NOSALTRES TAMPOC”
La *AECC, 67 anys d'experiència en la lluita contra el càncer L'Associació Espanyola Contra el Càncer (*AECC) és l'entitat de referència en la lluita contra el càncer des de fa 67 anys. Dedica els seus esforços a mostrar la realitat del càncer a Espanya, detectar àrees de millora i posar en marxa un procés de transformació social que permeta corregir-les per a obtindre un abordatge del càncer integral i multidisciplinari. En el seu ADN està estar al costat de les persones pel que el seu treball també s'orienta a ajudar-les a previndre el càncer; estar amb elles i les seues famílies durant tot el procés de la malaltia si li ho diagnostiquen; i millorar el seu futur amb l'impuls a la investigació oncològica. En aquest sentit, a través de la seua Fundació Científica, la *AECC aglutina la demanda social d'investigació contra el càncer, finançant per concurs públic programes d'investigació científica oncològica de qualitat. Hui dia, és l'entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer: 70M€ en 380 projectes d'investigació. L'Associació integra a pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per a previndre, sensibilitzar, acompanyar a les persones afectades i finançar projectes d'investigació oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. Estructurada en 52 Seus Provincials, i present en més de 2.000 localitats espanyoles, compta amb més de 23.000 persones voluntàries, més de 388.000 socis i quasi 1.000 professionals. Durant el 2018, l'Associació Espanyola Contra el Càncer ha atés 490.981 persones afectades per la malaltia.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana