Castelló: PortCastelló rep 6.000 màscares per als seus traballadors


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194904_120650/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 31-03-2020
PortCastelló rep 6.000 màscares per als seus traballadors

L'Autoritat Portuària de Castelló comença a repartir entre la seua Comunitat Portuària el total de 6.000 màscares que ha rebut des de l'Organisme Públic Ports de l'Estat. Es tracta de màscares eficaces per a la protecció de la salut d'aquells col·lectius portuaris que es troben sotmesos als riscos derivats de l'actual pandèmia ocasionada pel coronavirus.

Aquest material de protecció individual va destinat a les empreses i personal que presta serveis essencials en el port i la labor del qual està sent exemplar per a garantir l'operativa diària en PortCastelló des que es va decretar l'estat d'alarma.

Aquest sentit, l'Autoritat Portuària de Castelló vol posar en valor el treball que està duent a terme la Comunitat Portuària per a fer possible que el port de Castelló opere amb normalitat i garantisca el flux i la cadena logística de béns bàsics i necessaris en aquesta etapa de confinament de tota la població.

L'Autoritat Portuària de Castelló agraeix a més el gran esforç de l'Organisme Públic Ports de l'Estat, dependent del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, davant l'enviament d'aquest material de protecció per a fer front al COVID-19.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana