Castelló: Les classes a la Universitat seran 'on line' el que resta de curs 2019-20


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194949_120693/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 03-04-2020
Les classes a la Universitat seran 'on line' el que resta de curs 2019-20

La Conselleria d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital i les rectores i rectors de les universitats valencianes han acordat aquest divendres completar el curs en format en línia i activar sistemes d'avaluació a través de mitjans no presencials.

La consellera d'Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, Carolina Pascual, ha destacat "la fortalesa del sistema universitari públic valencià, la col·laboració i l'esforç que les universitats han realitzat des de l'inici de l'estat d'alarma, amb la finalitat de garantir la qualitat de la docència i l'atenció de l'alumnat".

En aquest sentit, Pascual ha volgut subratllar que els acords aconseguits amb les universitats "garanteixen el desenvolupament del curs en les condicions òptimes perquè cap estudiant es veja afectat i que es pot finalitzar el curs amb garanties, dins de la situació d'excepcionalitat que s'ha produït".

Des de la Conselleria i des de les universitats, segons ha afirmat, "hem considerat que és prioritari garantir la continuïtat del curs acadèmic i enviar un missatge de tranquil·litat a l'alumnat i al professorat".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana