Generalitat Valenciana: L'expresident de la Generalitat i senador Alberto Fabra abandona l'UCI de l'hospital


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194972_120757/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Generalitat Valenciana | General | 08-04-2020
L'expresident de la Generalitat i senador Alberto Fabra abandona l'UCI de l'hospital

El Partit Popular de Castelló de la Plana informa que l'expresident de la Generalitat Valenciana i senador territorial per la Comunitat Valenciana Alberto Fabra ha abandonat la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital General de Castelló, on estava rebent assistència sanitària a causa de les complicacions respiratòries que patia derivades d'estar contagiat pel *Covid-19. Des de la vesprada del dilluns, 6 d'abril ja continua el seu procés de recuperació en planta.

El mateix Alberto Fabra ha volgut compartir la bona notícia amb els seus companys del Partit Popular, als qui “en aquests dies difícils per a tots” agraeix “les moltíssimes mostres d'afecte i d'interés” que ha anat rebent interessant-se per l'evolució del seu estat de salut. Un agraïment que fa extensiu “a tots els castellonencs i al conjunt de la societat en general, perquè l'ona d'afecte ha sigut enorme, tant des del meu volgut Castelló com des de tots els racons d'Espanya. Lamentablement, la meua malaltia no m'ha permés atendre totes i cadascuna d'aquestes mostres personalment, però creieu-me que aquesta energia positiva m'ha arribat i ha sigut decisiva perquè haja pogut millorar la meua salut i deixar arrere les adversitats”.

Així mateix, Alberto Fabra ha volgut posar de manifest “la meua absoluta gratitud a tot el quadre mèdic i sanitari de l'Hospital General de Castelló, uns grandíssims professionals que mereixen tot el reconeixement i admiració per la seua generositat, dedicació i inesgotable esforç davant aquesta situació inèdita, a la qual estan fent front amb exemplar aplom i determinació. Els castellonencs som afortunats. Estem en les millors mans”.

Finalment, l'expresident de la Generalitat Valenciana Alberto Fabra fa una crida a tots els ciutadans perquè continuen confinats a les seues cases per a evitar contagis. “Si romanem units, serem forts i vencerem aquesta epidèmia. Espanya és un gran país, els espanyols l'estem demostrant cada dia i hem de sentir-nos orgullosos de pertànyer i viure en ell”, conclou.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana