Castelló: Blanch apel·la a la responsabilitat ciutadana per a quedar-se a casa per Setmana Santa i evitar contagis per Covid-19


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 08-04-2020
 

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha fet una crida a la "responsabilitat" perquè la ciutadania complisca "escrupolosament" amb les mesures de confinament adoptades davant l'emergència sanitària del Covid-19 també durant les festes de Setmana Santa.

Blanch ha destacat que totes les accions adoptades fins ara, especialment les que han incidit en la limitació de la mobilitat de les persones i la distància social, han contribuït a contindre l'avanç dels contagis per Coronavirus. "Per això, demanem la màxima solidaritat en estos dies festius i que la ciutadania es quede a casa, i evite els desplaçaments a segones residències, per a així continuar ajudant en la contenció del virus", afirma.

El secretari general dels socialistes a les comarques de Castelló assenyala que "estem prop de doblegar la corba i cal mantindre l'esforç col·lectiu per a, entre totes i tots, reduir els contagis, i així poder alleujar la càrrega assistencial als hospitals". "S'acosten dates en les quals, en condicions normals, estaríem gaudint amb la família i amics però hui, hem de mantindre el pols i no confiar-nos ni baixar la guàrdia. Amb tota la cautela i prudència, podem dir que les dades de la província de Castelló obrin el camí a l'esperança i l'optimisme. S'està avançant cap a una progressió de contagis que es va alentint i ja hi ha més altes que contagis. Per això, és tan important incidir en què quedar-se a casa està funcionant", destaca Blanch.

El secretari general ha assenyalat que "quan tot això passe, que passarà, podrem tornar a gaudir, de nou, de l'apartament a la platja o casa del poble amb els nostres. I en mans de totes i tots nosaltres està que eixe dia siga més prompte que tard. Perquè unides i units vencerem al virus".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana