Castelló: L'expresident de la Generalitat i senador Alberto Fabra rep l'alta hospitalària


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195091_120870/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-04-2020
L'expresident de la Generalitat i senador Alberto Fabra rep l'alta hospitalària

El Partit Popular de Castelló de la Plana informa que l'expresident de la Generalitat Valenciana i senador territorial per la Comunitat Valenciana Alberto Fabra ha superat definitivament el *Covid-19. Hui ha rebut l'alta hospitalària, per la qual cosa abandona l'Hospital General i ja compleix l'última etapa de la seua recuperació en el seu domicili.

Alberto Fabra ha reiterat una vegada més el seu “infinit agraïment” per “l'extraordinari devessall de mostres d'afecte, respecte i bons desitjos que he rebut durant tot aquest temps, sens dubte l'energia que necessitava per a combatre el virus i véncer-lo.”. I sobretot, “em reitere en el meu absolut reconeixement, admiració i agraïment al gran equip de professionals mèdics que tenim a Castelló, perquè he sigut testimoni en primera persona de com es bolquen en la cura dels pacients, lluitant al costat d'ells. Són els herois d'aquesta pandèmia. Gràcies, gràcies i gràcies a tots”.

“Hui per fi ha arribat el dia. Han sigut 31 dies molt llargs, i molt difícils. soc afortunat per formar part del grup de persones que han superat la malaltia. Per això, no vull oblidar-me de totes aquelles persones que no han corregut la mateixa sort, més de 20.000 espanyols. M'unisc al dolor de totes les seues famílies i sers estimats, i els envie les meues més sentides condolences”, ha subratllat.

“Ara, és el moment d'acabar de recuperar-me definitivament. Estic feliç de poder fer el que més necessitava en tot aquest temps: tornar a sentir calor i l'afecte directe de la meua família, i reprendre el contacte i l'afecte amb els meus companys en el Partit Popular, i de tots els castellonencs en general”, ha conclòs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana