Castelló: L'Hotel del Golf Platja renova la seua imatge i potència les energies renovables per a reobrir amb més força després del COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195104_120882/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195104_120882/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195104_120882/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195104_120882/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 18-04-2020
L'Hotel del Golf Platja renova la seua imatge i potència les energies renovables per a reobrir amb més força després del COVID-19

Mirar en positiu i pensar en el futur. Aqueixa ha sigut la clau perquè l'Hotel del Golf Platja haja convertit el tancament sobrevingut de les seues instal·lacions pel *coronavirus en una oportunitat per a renovar les seues instal·lacions, potenciar l'eficiència energètica i preparar-les per a maximitzar la seguretat sanitària de cara a una ràpida reobertura.
“L'objectiu és que quan tornem a la normalitat els nostres clients puguen gaudir d'unes instal·lacions més modernes, sostenibles i segures”, explica el director, Alexis de Pablo, qui recorda que “la millora constant i l'adaptació de les instal·lacions a les noves demandes dels usuaris forma part de l'ADN dels hotelers”.
En l'apartat de millora de les instal·lacions destaca l'aposta de l'Hotel per créixer de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Una filosofia que li ha portat a executar la segona fase d'instal·lació d'energia fotovoltaica fins a arribar als 100KW i la instal·lació de dos carregadors de vehicles elèctrics en la part exterior de l'hotel. A més, l'Hotel del Golf Platja ha dut a terme l'envidrament de tots els corredors de la planta principal que connecten amb la piscina i la zona exterior, la qual cosa es tradueix, d'una banda, en un major estalvi energètic i, per una altra en una major sensació de confortabilitat per als visitants. També dins de l'apartat ‘eco’ l'Hotel durà a terme millores en el servei de bugaderia per a reduir el consum energètic.
De manera paral·lela, la signatura ha dut a terme una sèrie de treballs per a augmentar la garantia sanitària de les instal·lacions, com la millora de la xarxa de subministrament d'aigua interna amb un sistema de desinfecció complementària de les conduccions hídriques per a oferir major seguretat i confiança als visitants.
Respecte a la resta de novetats, enguany destaca el gran canvi estètic que l'Hotel del Golf Platja està realitzant en la façana, que s'ha sotmés a una rehabilitació profunda per a recuperar l'essència arquitectònica de l'estil Miami *Modern amb el qual va ser concebut en 1960 i que ara brinda a l'hotel “un aire més fresc, *friendly i vacacional que sorprendrà als qui ens visiten”, assegura el director.
A més, la direcció ha volgut també reinventar enguany la seua terrassa exterior, dotant-la de més vegetació i renovant el mobiliari i la il·luminació per a optimitzar el servei en la realització d'esdeveniments i animacions.
D'altra banda, a partir de la reobertura de l'Hotel els visitants tindran l'oportunitat de gaudir de dues habitacions exclusives amb *solárium privat que se suma a tots els serveis de l'hotel de 4 estreles.
De Pablo considera que “enfront de les dificultats hem de treballar per enfortir l'oferta turística de Castelló perquè a poc a poc tornarà la normalitat i hem d'estar preparats per a tornar a situar a Castelló on es mereix”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana