Castelló: Vox reuneix 500 cotxes a Castelló en la manifestació contra el Govern Central


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195562_121288/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195562_121288/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195562_121288/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195562_121288/4_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195562_121288/5_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 24-05-2020
Vox reuneix  500 cotxes a Castelló en la manifestació contra el Govern Central

Al voltant de mig miler de vehicles, segons l'organització, van discórrer ahir pels carrers de la capital de la província en la caravana convocada a nivell nacional per VOX per a mostrar públicament la repulsa contra el Govern Central. Una protesta derivada de la gestió que es realitza per la crisi del Coronavirus.

"D'històrica podem qualificar, sense equivocar-nos, la “Caravana per Espanya i la seua llibertat” convocada aquest matí per VOX als carrers de la nostra ciutat". En aquests termes s'han expressat els *representants de Vox a la finalització de la marxa.

Més de 500 cotxes i desenes de motos es van unir al carrer Governador per a completar un recorregut que tenia el seu punt final en la confluència dels parcs de *Rafalafena i Auditori.

VOX havia convocat a tots els castellonencs a una gran marxa en automòbil contra la gestió criminal d'aquest Govern.

A aquestes xifres cal unir la de la gent que ha eixit al pas de la comitiva i l'ha seguida des de les voreres "aplaudint al pas de la caravana mentre des dels balcons s'agitaven banderes d'Espanya".

"Els carrers s'han omplit de milers de compatriotes per a han exigit la dimissió d'aquest govern criminal responsable de la mort de milers de persones i de la ruïna de milions de famílies", apuntaven des del partit que presideix Santiago Abascal.

Perfecta organització, i ni un sol incident, han marcat la caravana que ha transcorregut entre somriures, aplaudiments i agraïments.

No sols membres de VOX, "centenars de simpatitzants i ciutadans farts de mentides, s'han donat cita als nostres carrers arribats de Borriana, Benicàssim, Almassora, Benicarló i de moltes altres localitats de la província".

Plans Massó, President de VOX Castelló i diputada en les Corts Valencianes: “Vull agrair als centenars i centenars de castellonencs que han volgut hui eixir al carrer a demanar la llibertats enfront d'aquest Govern que està retallant llibertats, enfront d'aquest Govern de la faula que ens vol fer arribar ràpidament a una república bolivariana, i Castelló i Espanya no el permetran, hui hem tingut una bona mostra d'això”.

vídeos.


Alberto Asarta, diputat nacional de VOX per Castelló, també ha realitzat declaracions afirmant que: ”Ha sigut un èxit sense precedents ací a Castelló, en certs moments fins i tot emocionant, veure als castellonencs saludant des dels balcons, centenars de cotxes recorrent els nostres carrers més de 20 minutos. Voldria expressar el meu agraïment a l'organització i fonamentalment a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat que ens han proporcionat tota la seguretat del món. No hi ha hagut ni un sol incident”.

Agraïments de VOX a la Policia Nacional i Policia Local
VOX ha volgut expressar el seu més sincer agraïment a la Policia Nacional i Policia local per l'esplèndid treball realitzat hui, durant la “Caravana per Espanya i la seua llibertat”.

Tots dos cossos han desplegat un dispositiu "espectacular en nombre d'agents i qualitat que han fet possible el discórrer de la caravana en perfecte ordre i seguretat, a més de molestar el menys possible al desenvolupament normal del trànsit rodat de la ciutat".

Tant el diputat nacional, Alberto Asarta, com la President de VOX Castelló i diputada en Corts Valencianes, Plans Massó, han expressat davant premsa i fotògrafs, en finalitzar l'acte, el seu "agraïment a Policia Nacional i Local. Sense la seua excel·lent professionalitat hauria sigut impossible realitzar una caravana de més de 500 vehicles".

Tots dos dirigents de VOX han volgut, una vegada més, correspondre amb les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat afirmant que compten amb el total suport del partit, més si cap en aquests durs moments que estan travessant en “primera línia” de la lluita contra el virus de Wuhan.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana