Castelló: Blanch (PSPV-PSOE) destaca el pacte 'Alcem-nos' com a ferramenta per a accelerar la reconstrucció


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/7/196029_121687/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 26-07-2020
Blanch (PSPV-PSOE) destaca el pacte 'Alcem-nos' com a ferramenta per a accelerar la reconstrucció

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i diputat autonòmic, Ernest Blanch, ha destacat "l'èxit" del president del Govern de la Generalitat, Ximo Puig, en el gran consens social aconseguit en el pacte de reconstrucció "Alcem-nos" i per al qual ha comptat amb el suport d'empresaris i sindicats.

"Es tracta d'un paquet de 383 mesures pactades amb el Govern del Botànic i amb la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i els sindicats UGT i CC OO, la qual cosa suposa un pacte històric pel diàleg social i l'interés general, i que suposa l'inici de la recuperació després de la pandèmia. Una recuperació que té com a punt de partida l'ara, però que ha de mirar al futur per a constituir-se com l'oportunitat d'establir les bases d'un sistema verd, sostenible, digital i inclusiu", apunta.

Referent a això, Blanch lamenta que el Partit Popular "haja tornat a deixar passar l'oportunitat per a sumar en la gestió de la qual és la pitjor crisi sanitària i econòmica mundial de tot el segle i es dedique a fer una política estèril". "Puig ha aconseguit un acord històric que persegueix el benefici de la ciutadania per damunt dels interessos particulars i això és inqüestionable", ha assenyalat.

El dirigent socialista a les comarques de Castelló ha valorat "l'aposta" del Consell de Ximo Puig per "escoltar la veu de tots els actors afectats per l'emergència sanitària i impulsar un projecte de reconstrucció en el qual l'eix central ha sigut el vessant social amb el clar objectiu que ningú es quede enrere, deixant a un costat els interessos particulars i prioritzant l'interés general, una cosa a la qual el PP es veu que no està acostumat i li costa sumar-se".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana