Castelló: Els joves del PP critiquen el bloqueig en la concessió de les beques universitàries des de l'any passat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/9/196306_121941/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 22-09-2020
Els joves del PP critiquen el bloqueig en la concessió de les beques universitàries des de l'any passat

Els joves del Partit Popular de la província de Castelló han denunciat hui el retard en la concessió de les beques universitàries del curs passat. Tal com ha advertit el secretari general de NNGG, Herminio Serra, ha denunciat que, a les portes d'iniciar-se un nou curs acadèmic, la Generalitat Valenciana encara no ha resolt la concessió de les beques del curs passat.

Una situació que ha lamentat Serra qui ha explicat que "el passat 30 de juny haurien d'haver-se resolt les del curs acadèmic anterior i ja haurien d'estar convocades les bases per a les beques d'enguany".

Tal com ha advertit, "les universitats no poden començar a tramitar les seues pròpies beques davant el bloqueig institucional que hi ha, provocat per la mala gestió de la Generalitat Valenciana".

De fet, des de Noves Generacions han advertit que "darrere d'aquest bloqueig es troba el futur de moltes famílies i el futur acadèmic de molts estudiants" ja que "encara que l'esquerra que governa la Comunitat es caracteritza per tindre el major nombre d'assessors de la història" la realitat és que "hi ha gent que precisa de les beques per a poder estudiar" i ha advertit, a més, que "des del Partit Popular no permetrem que ni un sol estudiant haja de renunciar als seus estudis, al seu futur, per culpa del desastre de gestió que hi ha en la Generalitat".

D'aquesta manera, Herminio Serra ha exigit a Puig i Oltra al fet que "es posen les piles i resolguen les beques de l'any passat de manera urgent".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana