Castelló: Compromís destaca la reconversió de Borrull com la inversió 'més important de la Generalitat' a Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196514_122129/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Castelló | General | 25-10-2020
Compromís destaca la reconversió de Borrull com la inversió 'més important de la Generalitat' a Castelló

El portaveu de Compromís per Castelló, Ignasi Garcia, ha agraït el treball de la vicepresidenta i consellera de Polítiques Inclusives, Mònica Oltra, per tal d'iniciar la tramitació de les obres que suposaran la reforma dels jutjats de Borrull per a convertir-los en un punt estratègic d'atenció a la ciutadania. «Aquesta és una de les millors notícies que podríem rebre perquè és, segurament, la inversió més important que farà la Generalitat en el nostre municipi, sobretot per import», ha explicat Garcia en relació a les obres, valorades en 18 milions d'euros.

Així, els jutjats de Borrull, «esdevindran un referent administratiu per a la nostra ciutadania», segons el regidor. Garcia ha celebrat que aquest espai públic que «el PP va deixar buit en 2006 perquè no hi havia projecte de ciutat», permetrà ara «alliberar-nos dels lloguers que està pagant l'administració pública i millorar la qualitat de l'atenció pública tal com ens demanden els nostres veïns i les nostres veïnes».

Els antics jutjats de la plaça de Borrull estan en situats en un punt clau de la ciutat, ja que en aquest espai conflueixen fins a quatre línies d'autobusos interurbans i nombroses línies urbanes i compta amb parada de Tram, un pàrquing i una estació de lloguer de bicicletes públiques. Per tot açò, el projecte d'ús en l'elaboració del qual va participar Compromís per Castelló, aposta per situar en aquest espai serveis vinculats a l'atenció social i la dependència, tant municipals com autonòmics.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana