Castelló: Ablaze 177, distingida per ANCES com a Empresa Innovadora de Base Tecnològica (EIBT)


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/10/196523_122135/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Castelló | General | 26-10-2020
Ablaze 177, distingida per ANCES com a Empresa Innovadora de Base Tecnològica (EIBT)

L'empresa castellonenca Ablaze 177 ha obtingut el reconeixement de l'Associació Nacional de CEEIs Espanyols (ANCES) com a Empresa Innovadora de Base Tecnològica (EIBT). El director del centre, Justo Vellón, va fer lliurament recentment del diploma acreditatiu corresponent a Rocío Santos, responsable de comunicació i màrqueting de la companyia i Borja *Raad, directiu de l'empresa. La distinció acredita que l'empresa compta amb les garanties plenes per a demostrar davant diferents agents inversors, institucions concedents d'ajudes o possibles *partners la seua potencialitat com a projecte innovador de primer nivell. En la seua concessió participa un jurat conformat per professionals experts de primer nivell, que opera d'acord amb una rigorosa metodologia de treball que s'ha perfeccionat i adaptat a les noves realitats que configuren el sector empresarial i el concepte d'innovació. Ablaze 177 és una empresa que es dedica a l'I+D+i de solucions amb base nanotecnologica.

Amb Ablaze 177 ja són 15 les empreses vinculades a CEEI Castelló que obtenen el diploma de EIBT, que anteriorment van aconseguir Abyssal, Biòtica, Compwise System, Invest Plasma, Perfect Wide, Sadako Technologies, Sistemes de Decoració Digital, Nayar Systems, Agroquímica Codiagro, Opentix, Bioreply, Amipol Aplications, PaynoPain i Utopic Estudis.

Cal recordar que en 2019, CEEI Castelló es va situar en el primer lloc del ‘Rànquing d'Incubació Avançada de vivers d'empreses d'Espanya’, inclòs en el Rànquing Global Funcas 2019/2020 d'acceleradores d'Espanya, elaborat anualment per la Fundació de les Caixes d'Estalvis (Funcas) a partir d'un estudi previ de 597 instal·lacions d'aquest tipus.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana