Castelló: El PPCS proposa ampliar la partida per a solucionar la regressió de la costa de Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/11/196731_122313/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Castelló | General | 22-11-2020
El PPCS proposa ampliar la partida per a solucionar la regressió de la costa de Castelló

El Partit Popular de Castelló ha proposat en el Congrés que s'amplie el pressupost dins de la partida destinada al litoral sud de la província perquè es puga executar el projecte i solucionar, d'una vegada, la regressió de la costa a la província.

Així ho ha explicat el senador del PP, Vicente Martínez, qui considera que "s'ha de dotar d'un pressupost real i ambiciós per a executar les obres que estan ja incloses en l'Estratègia de Protecció del Litoral Sud de Castelló".

Tal com ha explicat Martínez, "de res serveixen les visites i els anuncis que fa el PSOE de manera constant si després no venen acompanyades d'un pressupost concret". De fet, el popular ha explicat que entre les esmenes que el PP ha presentat als PGE, una d'elles és la de demanar una dotació per a iniciar les obres del litoral sud de la província.

Martínez recorda que "no pot ser que cada vegada que hi haja un temporal, la mar destruïsca els passejos i afecte els habitatges" i ha recordat que "és més car haver d'invertir cada vegada que hi ha un temporal a reparar tots els danys que fer, d'una vegada, una inversió de futur" que permeta solucionar "un mal endèmic que cada vegada va a més i que afecta diversos municipis".

Els populars han sol·licitat també que es pressuposte un estudi per a la zona nord de la província i que se solucionen problemes de les diferents localitats de Castelló en matèria de costes.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana