Castelló: L'Ajuntament de Castelló col·labora amb les cures i tractaments veterinaris de 226 felins


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/12/196971_122516/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 26-12-2020
L'Ajuntament de Castelló col·labora amb les cures i tractaments veterinaris de 226 felins

El regidor de Benestar Animal de l'Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha fet balanç de les intervencions realitzades mitjançant el projecte de Captura, Esterilització i Retorn (CER) per a colònies felines. En total, i gràcies a la col·laboració de les protectores i les persones voluntàries, s'ha atès a 226 felins en tota la ciutat. Entre les actuacions destaquen les el manteniment i alimentació dels animals i esterilitzacions i les intervencions veterinaries dutes a terme.

Garcia, ha agraït "l'esforç i la feina de les protectores i de les persones voluntàries per tindre cura dels gats". Així mateix, l'edil ha explicat que "la tasca col·laborativa i coordinada de les protectores ha facilitat l'atenció a les colònies de tota la ciutat". Garcia reconeix que "les persones voluntàries dediquen temps de les seues vides a millorar la vida dels animals i això millora el conjunt de Castelló".

Els projectes CER els porten a terme les protectores i entitats col·laboradores Huellas Callejeras, l'Associació d'Amics dels Animals de Castelló i Animales Callejeros. Totes s'han coordinat de manera que s'ha garantit l'atenció a totes les colònies de la ciutat.

En aquest exercici de 2020, l'Ajuntament de Castelló ha incrementat un 50% els fons destinats al projecte de Captura, Esterilització i Retorn (CER) per a colònies felines. D'aquesta forma, el consistori ha col·laborat en el manteniment dels nuclis de la ciutat.

El nuclis en els quals s'ha actuat estan situats al Caminàs i a la zona de Sensal, al grup San Marc i Magdalena. També s'han millorat les colònies de l'avinguda del Mar, la Foradada, el Serradal, el camí d'Almalafa, la Quadra Colomer i el grup Grapa.

Així mateix, hi ha colònies de les quals tenen cura les protectores a la Marjalería, el passeig Buenavista, al camí de la Donació, al Camp San Pere, a la colònia de Treballadors de la Mar, al Molí la Font, a l'ermita de Sant Roc,a la colònia Joaquín Garcia Girona, al cementiri, al Bomboi i a Roquetes. Finalment, han ajudat amb actuacions puntuals a les colònies de Ferran el Catòlic, Sant Pau, Carmen Albert, carrer Alacant, carrer Cabanes i Gran Via.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana