Castelló: Redó: 'Mantindre la 'zona blava' fins a les 20.00h no té cap sentit més enllà de l'afany recaptatori i de perjudicar els residents'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/1/197213_122715/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 28-01-2021
Redó: 'Mantindre la 'zona blava' fins a les 20.00h no té cap sentit més enllà de l'afany recaptatori i de perjudicar els residents'

El regidor del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Juan Carlos Redondo, lamenta que el govern municipal que presideix Amparo Marco descure als veïns, que han alçat la veu demanant adaptar l'horari de la 'zona blava' a les restriccions comercials. "Hui dia mantindre l'horari d'estacionament de pagament fins a les 20.00h -estant l'hostaleria tancada i el comerç obligat a tancar a les 18.00hores-, no té cap sentit més enllà de l'afany recaptatori del govern municipal i de perjudicar els residents", assenyala.

El problema, afig Redó, és que "s'imposen les restriccions sense pensar més enllà i la falta de planificació del govern municipal l'acaben pagant, novament, els veïns que salen perjudicats".

Cal recordar que el sistema de rotació que implica l'estacionament de pagament de `L'Ora', amb les noves restriccions decretades per la Generalitat des del 21 de gener no té sentit, ja que el que es busca en aquest moment on els contagis s'han triplicat i el virus està desbordat, és limitar el moviment de les persones. Per tant, des del 21 de gener hauria d'haver-se escurçat el període de pagament fixant l'hora límit a les 18.00 hores, d'acord amb el nou horari dels comerços del centre.

No obstant això, "l'immobilisme d'Amparo Marco, incapaç de preveure la repercussió de les mesures restrictives a la ciutat i com afecten els ciutadans, condemna als veïns a continuar pagant com sempre en la 'zona blava, sense tindre en compte els problemes de falta d'aparcament que pateixen molts veïns que viuen en el centre", apunta Redó.

En aquest sentit, "demanem que a l'alcaldessa Amparo Marco no perda un minut més i, en lloc de continuar recaptant diners dels castellonencs injustificadament, atenga la petició veïnal d'adaptar l'horari de la 'zona blava' al nou horari comercial", conclou.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana