Castelló: El PP de Castelló activa una campanya formativa per a defensar a la província


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/3/197543_122975/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 28-02-2021
El PP de Castelló activa una campanya formativa per a defensar a la província

El Partit Popular de Castelló posarà en marxa a partir de demà 1 de març una campanya formativa destinada a responsables públics del partit en defensa de la província. Una campanya que se centrarà en la defensa de la província a través de les polítiques eficaces dutes a terme per càrrecs del PP davant la pitjor situació que ha travessat Castelló en la seua història recent.
El PP de Castelló des de demà mateix trasllada l'activitat de la seua seu a les noves instal·lacions del carrer Joan Pau II després de 30 anys en el Camí La Plana i, aprofitant les noves instal·lacions i les seues òptimes condicions, iniciarà aquesta campanya en grups reduïts i amb totes les garanties higienicosanitàries que permeten la nova seu com a distància entre els assistents o el renovació i ventilació de l'aire, així com la resta de premisses recomanades.

El president del PP de Castelló, Miguel Barrachina, ha explicat que “davant un context complicat, la província necessita de la defensa i de les idees del Partit Popular”. Davant la “pèrdua de llibertats, la desastrosa gestió sanitària i les conseqüències que ja han contagiat a l'economia de la província, es necessita la resposta del PP”.

El president provincial ha assenyalat que “són necessàries les polítiques del PP a la província, en la Comunitat i a Espanya” i ha advertit que “necessitem governs responsables que permeten, en primer lloc, que no hi haja noves ones de contagis i, a més, que aposte per l'ocupació”. Miguel Barrachina ha recordat que “hi ha una qüestió que se li oblida a l'esquerra sempre que governa i és que el sistema públic es paga amb els impostos derivats de l'economia privada a la qual tant demonitzen” i ha recordat que “ara mateix és fonamental aplicar la recepta popular de baixades d'impostos, exonerar el pagament de taxes, menys burocràcia i més llibertat” per a poder fer front a les males dades que s'encadenen del mercat laboral i de la resta d'indicadors econòmics.

Per a això, el PP ha decidit posar els recursos de la nova seu a la disposició dels alcaldes i regidors del Partit Popular a la província a través de grups reduïts per a enfortir les eines de gestió. De fet, cal recordar que el PP és el partit amb més alcaldies a la província (amb 66) i amb més regidors (amb 466) “que, al costat dels nostres onze diputats provincials, els nacionals i els autonòmics, així com amb les idees que compartim amb la majoria dels castellonencs conjuminar esforços per a eixir junts d'aquesta greu situació”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana