Castelló: Ballester centra la seua aposta per la renovació del PPCS en la llibertat, la gestió i l'orgull de Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197730_123128/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 03-04-2021
Ballester centra la seua aposta per la renovació del PPCS en la llibertat, la gestió i l'orgull de Castelló

La candidatura de Carmina Ballester i el seu equip per a renovar el Partit Popular de Castelló ha explicat hui, dins de les visites a les diferents agrupacions locals de la província, que la seua aposta per un nou *PPCS passa per la llibertat, la gestió i l'orgull de Castelló.

Ballester, amb el seu equip de campanya, han visitat Nules, La Vilavella i Almenara per a donar a conéixer el seu oferiment que es basa en "la llibertat per a poder escoltar, opinar i triar en un partit on tots els afiliats tinguen el mateix pes", ha assenyalat.

A més, "la nostra gran fortalesa està en la gestió per a convéncer als ciutadans que les polítiques liberals que defensem funcionen amb èxit en pobles i ciutats" el que les converteix en el millor aval de futur per a aquesta terra. *Carmina Ballester ha manifestat, a més, "el PP és l'únic partit que en aquests moments difícils ha estat al costat de tots els veïns i autònoms, comerciants, agricultors, ramaders i empresaris", ha recordat.

Per a l'equip de Ballester la renovació és una oportunitat per a donar pas als joves amb vocació de servei públic. "El PP compta amb gent amb talent, preparats, valents, inconformistes i plens d'il·lusió per a millorar la nostra terra" i aqueix talent "s'ha d'impulsar perquè, entre tots, siguem un partit més útil al servei dels nostres municipis i dels veïns, que és l'única fi de la política", ha subratllat la candidata popular.

Així mateix, des de la candidatura de Ballester han advertit que "l'orgull de Castelló és la base que ens mou, no podem oblidar d'on venim, defensar la nostra terra, les nostres tradicions, la nostra cultura i identitat i reivindicar-nos com el que som: una terra forta que té molt a dir i aportar al present i futur del nostre país".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana