Castelló: Marta Barrachina: 'Els pobles de l'interior de Castelló necessiten la veu d'un Partit Popular fort perquè les seues demandes siguen escoltades i ateses'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197731_123129/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/4/197731_123129/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/4/197731_123129/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 02-04-2021
Marta Barrachina: 'Els pobles de l'interior de Castelló necessiten la veu d'un Partit Popular fort perquè les seues demandes siguen escoltades i ateses'

La candidata a presidir el Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, ha situat l'aliança que representa el PP amb els pobles de l'interior és una garantia per a assegurar la igualtat d'oportunitats entre tots els castellonencs. “Els pobles de l'interior de Castelló necessiten la veu d'un Partit Popular fort perquè les seues demandes siguen escoltades i ateses. Comptem amb un territori que és molt ric i divers gràcies a l'existència de 135 municipis que sumen una identitat única. Hem de continuar protegint-los, sota el gran paraigua que és la província de Castelló, perquè és un patrimoni de tots nosaltres. El Partit Popular l'ha fet durant 24 anys. És el moment de tornar a assumir aquesta responsabilitat, per a frenar un èxode que perjudica a tots”, ha subratllat.

Marta Barrachina ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la ruta que des de fa una setmana l'ha portada a recórrer la totalitat de la província de Castelló amb l'objectiu de recaptar suports per a la seua candidatura i continuar coneixent les demandes de cadascuna de les agrupacions locals del Partit Popular. Una ruta que li ha portat en aquesta ocasió fins a poblacions com Tírig, Benassal, Culla, la Torre d'en Besora, la Torre d'en Doménec, les Coves de Vinromà, la Serra d'en Galceran o la Serratella, entre altres.

“Gràcies una vegada més a tots ells pel suport i la il·lusió amb la qual he sigut rebuda en cadascun d'elles pels respectius presidents locals del PP, però sobretot per punts i tants companys i amics, per entendre que el projecte que tinc l'honor d'encapçalar és des de ja mateix el seu propi i el de tots els seus militants. Ells i només ells ens ajudaran a construir el Partit Popular fort que necessitem tornar a ser per a recuperar la confiança de tots els castellonencs en les pròximes eleccions i revertir les polítiques destructives que està desenvolupant l'esquerra en totes les institucions de la província on governen, generadores de divisions, polèmiques i desocupació”, ha declarat.

Cal recordar que Marta Barrachina ja compta amb el suport de places tan destacades com Castelló, Vila-real, Moncofa, la Llosa, Peníscola, Oropesa, Benicarló, Sant Jordi, *Sant Rafael del Riu, Sant Joan de Moró, l'Alcora, Vilafamés, Cabanes, Canet lo Roig… municipis en els quals ha anat recollint avals per a “el gran projecte que volem per al nostre partit. Un Partit Popular que ha escrit les millors pàgines de la història de la província de Castelló en general, i de cadascun dels municipis en particular, generant prosperitat i oportunitats a tots els castellonencs”.

“La meua intenció és acabar la setmana havent visitat totes les comarques i reunint-me amb el major nombre de companys del meu partit. La primera d'altres vegades que espere vindran en el futur. Si em donen la seua confiança, per descomptat, promet deixar-me la pell i estar al seu costat, de la mateixa manera que ara m'estan demostrant que estan al meu. Junts construirem de nou un gran Partit Popular que responga a les necessitats i anhels dels castellonencs. Si anem tots a l'una, ho aconseguirem”, ha conclòs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana