Castelló: L'aeroport de Castelló impulsa inversions per quasi 600.0000 euros per a afavorir el desenvolupament de l'activitat i avançar en la diversificació


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 03-04-2021
 

L'aeroport de Castelló avança en la seua estratègia de diversificació amb l'impuls a noves inversions valorades en quasi 600.000 euros, que permetran reforçar la cartera de serveis de la infraestructura i la implementació d'activitats.

Així ho ha explicat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, qui ha realitzat aquest dissabte una visita a l'aeroport de Castelló, acompanyat per la directora general de *Aerocas, Blanca Marín.

El conseller ha aprofitat la visita per a realitzar un recorregut per diferents punts de les instal·lacions, com la torre de control, i supervisar les obres de construcció de la nova plataforma industrial i de prolongació del carrer de rodatge.

Arcadi España ha avançat que aquesta actuació en curs -que abasta una superfície de quasi 28.000 metres quadrats i suposa una inversió de 1,6 milions d'euros- es veurà ampliada amb la creació d'una plataforma annexa de 5.700 metres quadrats, en la qual *Aerocas invertirà prop de 300.000 euros.

"D'aquesta manera, la futura zona industrial disposarà de més espai, a fi de garantir els plans d'expansió de les empreses que ja operen en l'aeroport i d'unes altres que puguen incorporar-se en el futur", ha explicat.

D'altra banda, el conseller ha anunciat que *Aerocas ha impulsat la construcció d'un hangar polivalent per a atendre possibles demandes i facilitar la implementació de noves activitats. La instal·lació abastarà una superfície de 500 metres quadrats i compta amb un pressupost de licitació de 285.000 euros. Anirà situada en la zona de l'aeroport dedicada a la construcció d'hangars per part de les empreses.

El conseller ha incidit en què l'estratègia de diversificació "està permetent que l'aeroport continue generant activitat i inversió, de la mà de la iniciativa privada, malgrat la complexitat del context per la pandèmia i el seu fort impacte en el sector de l'aviació".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana