Castelló: Marta Barrachina: 'Els veïns dels Ports no necessiten clans familiars, sinó tindre les mateixes oportunitats que la resta dels castellonencs'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197746_123143/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/4/197746_123143/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 03-04-2021
Marta Barrachina: 'Els veïns dels Ports no necessiten clans familiars, sinó tindre les mateixes oportunitats que la resta dels castellonencs'

Els veïns dels Ports no necessiten clans familiars, sinó tindre les mateixes oportunitats que la resta dels castellonencs. Les distàncies no poden convertir-se en barreres a l'hora que els veïns i veïnes de l'interior nord de Castelló gaudisquen dels mateixos serveis que els qui viuen en la costa”. D'aquesta manera s'ha pronunciat la candidata a la presidència del Partit Popular de la província de Castelló, Marta Barrachina, en la seua visita al Santuari de la *Balma de *Zorita i a Morella, en una ruta en la qual ha estat acompanyada del portaveu del PP en la capital dels Ports, Jesús *Lecha.

“Aquesta comarca porta anys governada per l'esquerra i els resultats són més que evidents: municipis en els quals els seus alcaldes han de pujar a teulades per a connectar-se a internet, una despoblació comparable a la qual es viu a la Sibèria, col·legis que es tanquen per falta de xiquets i majors que han de marxar-se de les seues cases per a anar-se a viure a la ciutat amb els seus fills per la falta de serveis sanitaris”, ha enumerat. Per això, s'ha mostrat contundent en assegurar que “el meu compromís passa per posar als Ports en el mapa i en la posició que es mereix, com ja està fent el portaveu del PP a Morella, Jesús *Lecha, denunciant injustícies i bastint ponts a través del partit provincial. La seua veu, la que representa a tots els militants del PP dels Ports, i en definitiva la de tots els veïns de Morella i pobles de voltant, ha d'arribar a totes les institucions”.

I ha ressaltat que “els municipis dels Ports constitueixen una peça clau en el projecte que els meus companys m'han animat a liderar. Es tracta d'un pla que ha de ser de tots els militants i simpatitzants del Partit Popular que estimem aquest territori i que aspirem a treballar per un futur millor des de la unitat, des de la llibertat, des del respecte a totes les sensibilitats”.

Amb la visita de hui, Marta Barrachina ha posat punt final al seu recorregut per totes les comarques que conformen la província. Una caravana de la qual fa un balanç “carregat d'energia i molta il·lusió, la que m'han transmés els militants del Partit Popular, que m'han animat, amb el seu suport explícit, a treballar per un partit que és l'única alternativa de futur per als castellonencs”. “Han sigut unes jornades de trobades en les quals els meus companys m'han demostrat les ganes que hi ha per tirar avant un projecte que ens retorne a Castelló el Partit Popular del qual ens enamorem i del qual ens sentim orgullosos. Només mirar avant i units ho farà possible”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana