Castelló: Marta Barrachina apel·la a la “força transformadora” del PP avalada pels 'alcaldes que generen i han generat progrés entre els castellonencs'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197786_123182/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/4/197786_123182/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 13-04-2021
Marta Barrachina apel·la a la “força transformadora” del PP avalada pels 'alcaldes que generen i han generat progrés entre els castellonencs'

La candidata a ser la pròxima presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, apel·la a la “força transformadora” que representa el PP al capdavant de les institucions. Ho ha fet amb l'aval d'una quarantena d'alcaldes, tant actius en el càrrec com d'anteriors legislatures, “homes i dones que han demostrat i que demostren que el Partit Popular saber com generar oportunitats als seus veïns, com ajudar-los en la seua aspiració de viure millor”.

En l'acte, celebrat a l'aire lliure, en la plaça Mallorca d'Oropesa, i complint totes les mesures de seguretat en matèria *Covid, Marta Barrachina ha assegurat que “treballar pels veïns des d'un ajuntament és l'orgull major que pot haver-hi des del punt de vista polític. Hui, tinc l'honor d'estar envoltada per grandíssims companys, homes i dones que demostren que el Partit Popular sap fer les coses, alcaldes que generen i han generat progrés entre els castellonencs i que el resultat del seu treball ha sigut beneficiós per a tots els veïns de la província”, ha subratllat.

Centres de salut, obertura de carrers, habilitació de nou sòl perquè les noves famílies puguen trobar un lloc en el qual viure, residències de majors… s'uneixen a altres accions del Partit Popular com la potenciació del turisme, la recuperació del patrimoni cultural i artístic, la baixada d'impostos, la posada en marxa de plans per al foment de l'ocupació i la dinamització de l'economia… “són mesures que porten el segell del PP, línies de treball que ajuden de manera directa a les famílies, que generen riquesa i oportunitats, sense discriminacions ni divisions ideològiques. El Partit Popular governa per a tots, pensant en l'interés general, res a veure amb les polítiques de l'esquerra, que només generen conflictes o dediquen els diners que amb tant d'esforç aporten els contribuents en polítiques que no es tradueixen en noves inversions productives ni serveis que amplien el benestar dels ciutadans”.

“El Partit Popular sap com fer avançar els municipis d'aquesta província. Ho hem fet en etapes anteriors i molts companys ho continuen demostrant cada dia amb el seu treball. Ells són el millor exemple que, amb treball i esforç, no hi ha dificultat impossible de superar. Em compromet a utilitzar tota la riquesa que representa el treball dels meus companys per a posar-la al servei de la nostra organització per a fer del Partit Popular una opció que recupere la confiança dels *castelloneneses. El PP coneix Castelló i Castelló necessita al PP, un binomi que quan es produeix llança resultats favorables per als veïns d'aquesta província”, ha conclòs Marta Barrachina.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana