Castelló: Marta Barrachina i Lluís Gandia uneixen forces en un únic projecte per al *PPCS


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/4/197789_123185/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 14-04-2021
Marta Barrachina i Lluís Gandia uneixen forces en un únic projecte per al *PPCS

Marta Barrachina i Lluís Gandia uneixen forces. Els dos candidats a presidir el Partit Popular de la província de Castelló Marta Barrachina i Lluís Gandia anuncien la integració de tots dos projectes en un només, segons la reunió que han mantingut aquesta mateixa vesprada a Vall d'Alba. “Des d'aquest moment només hi ha un PP, el de tots els homes i dones d'aquesta província. Estem preparats per a eixir a guanyar la confiança dels castellonencs”, ha afirmat Marta Barrachina, que es converteix d'aquesta manera en l'única aspirant a ser la pròxima presidenta del Partit Popular de la província de Castelló en el XV Congrés i la celebració del qual està prevista per al pròxim 8 de maig en la capital de la Plana.

“Una vegada més, donem resposta a la petició dels militants del *PPCS, que ens venien reclamant l'existència d'una única candidatura, d'un sol projecte. Hui, podem dir que aquesta demanda està coberta. Des d'aquest moment ja som el Partit Popular fort que les bases ens reclamen, una organització que ja és la casa de tots i que té les portes obertes per a continuar sumant suports. La suma d'energies serà la que ens permetrà recuperar la confiança de la ciutadania per a retornar-li als castellonencs la llibertat, per a dur a terme les polítiques econòmiques i socials de creació d'ocupació i riquesa que tan necessàries són en aquests moments, enfront d'una esquerra que porta a aquesta província a la deriva”, ha subratllat Marta Barrachina.

La candidata a liderar el *PPCS ha agraït “la generositat” de Lluís Gandia anunciant la seua integració en un projecte que “sempre ha sigut el seu, unes sinergies que des de hui ja són efectives. La seua experiència en el si del Partit Popular i el seu coneixement de les manques i demandes dels veïns de Vinaròs seran decisives per a completar el gran puzle de Castelló. Gràcies per creure en mi i treballar a establir les noves bases del Partit Popular i del futur de la província”.

En aquest sentit, Marta Barrachina ha subratllat que “el territori estarà més representat i vigent en el treball del nostre partit que mai. Totes i cadascuna de les comarques de Castelló, totes i cadascuna de les agrupacions locals, tindran la veu que mereixen, perquè totes són importants”, ha destacat, alineant-se amb la línia de treball que era absolutament coincident amb la mantinguda pel president del PP de Vinaròs.

Per part seua, Lluís Gandia ha reiterat la importància que Vinaròs i tota la comarca del Baix Maestrat estiga representada i compte amb veu pròpia en aquesta nova etapa del *PPCS. “Som el mur de contenció del catalanisme, a més de ser un territori que arrossega importants manques en matèria d'inversions i serveis precisament per la nostra localització geogràfica. És el moment que el PP puga descentralitzar el seu treball per a acostar-se a tots els municipis. Tinc el compromís de Marta Barrachina que això serà així i per això he decidit sumar-me a un projecte que ara més que mai és el de tots i és guanyador”, ha conclòs.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana