Castelló: Carrasco: 'Els castellonencs estan farts d'un govern que no escolta, volen un canvi, i l'ona està ja ací'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/5/197885_123269/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 05-05-2021
Carrasco: 'Els castellonencs estan farts d'un govern que no escolta, volen un canvi, i l'ona està ja ací'

La presidenta del Partit Popular de la ciutat de Castelló, Begoña Carrasco, ha felicitat hui la candidata i pròxima presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, pel seu triomf “contundent” en els comicis electorals celebrats ahir, i en els quals el PP va aconseguir 65 escons, fregant la majoria absoluta.

“La victòria d'Isabel Díaz Ayuso és la victòria del carrer, dels ciutadans del carrer. L'aclaparador resultat en les urnes a favor de la candidata del PP és la resposta dels ciutadans a la política sectària i de confrontació que està exercint l'esquerra del PSOE i Unides Podemos des de les institucions, a tots els nivells. Els madrilenys, com el conjunt dels espanyols, estan cansats que els esmenten, que els ignoren, que no els escolten; de la mateixa manera que socialistes i assemblearis estan fent a la ciutat de Castelló, on cada vegada s'estan produint més protestes i on està creixent el malestar veïnal”, ha subratllat Carrasco.

“Ha guanyat la llibertat. S'ha votat un model de gestió que ha anteposat la llibertat, el suport a les famílies, als autònoms, a l'Espanya que matina, als majors… enfront del model de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, que han prevalgut les butaques i la ideologia a les necessitats reals”, ha afegit. “Els castellonencs estan farts d'un govern que no escolta, volen un canvi, i l'ona està ja ací. El resultat d'Isabel Díaz Ayuso és la demostració que aquest és el camí”, ha assegurat.

“Volem la mateixa llibertat per a poder triar com anomenar a la nostra ciutat, si Castelló o Castelló; el col·legi on volem que vagen els nostres fills, o fins i tot el nostre metge de capçalera. Trepitgem el carrer, escoltem les demandes reals dels ciutadans, i fem propostes, que el govern municipal rebutja simplement perquè venen del PP. Pura ideologia i nul·la gestió així és el govern de Castelló”, ha lamentat.

La ideologia i els interessos partidistes no poden estar per davant dels castellonencs , I això és el que està ocorrent, ja siga en matèria d'impostos, educació, les mesures econòmiques per a lluitar contra la pandèmia o l'aprovació dels pressupostos de Castelló, que a 5 de maig continuen sense aprovar-se i sense data per a la seua activació”, ha lamentat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana