Castelló: L'aeroport de Castelló recupera la connexió amb Bilbao amb dues freqüències setmanals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198129_123482/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 11-06-2021
L'aeroport de Castelló recupera la connexió amb Bilbao amb dues freqüències setmanals

L'aeroport de Castelló ha posat en marxa aquest dijous la connexió amb Bilbao, gestionada per l'aerolínia *Volotea. La ruta estarà vigent fins al 27 de setembre, operant amb dues freqüències setmanals, en dilluns i dijous.

La ruta de Bilbao és la segona que recupera l'aeroport, després d'un període de quasi huit mesos d'interrupció dels vols regulars per la pandèmia de la COVID-19. Se suma a la de Londres-*Stansted de Ryanair, que es va reprendre el passat 1 de juny.

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha explicat que el progressiu retorn dels vols regulars "és un indicador de l'avanç de la lluita contra la pandèmia i del restabliment de la normalitat". "Confiem que la reactivació de les connexions aèries contribuïsca a la recuperació del sector turístic", ha afegit.

El conseller ha assenyalat l'aeroport treballa en la posada en marxa de diferents rutes internacionals per a aquest estiu, "sempre en funció de l'evolució de la pandèmia i de les restriccions a la mobilitat", a més de comptar amb una nova connexió nacional a Sevilla, l'inici de la qual està programat per al 28 de juliol.

Arcadi España ha incidit en "l'encert" que ha suposat la incorporació durant la pandèmia de dues rutes nacionals, "ja que suposaran un estímul per a la recuperació del trànsit comercial i del sector turístic, molt afectats per aquesta crisi de la COVID-19".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana