Castelló: Carrasco: 'L'Ajuntament no està sent el motor econòmic que hauria de ser. Només ha executat el 20% de les obres anunciades'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/6/198183_123537/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 16-06-2021
Carrasco: 'L'Ajuntament no està sent el motor econòmic que hauria de ser. Només ha executat el 20% de les obres anunciades'

La portaveu del Grup Municipal Popular a l'Ajuntament de Castelló, Begoña Carrasco, enlletgeix a l'alcaldessa Amparo Marco que en matèria de contractació pública continue fent els mateixos anuncis que fa un any. "Si el Pla d'Inversions de Reactivació Econòmica (PIRECAS) que van anunciar al maig de 2020 anava a ser la salvació per a pimes i autònoms, és incomprensible que encara tinga el 78% de les actuacions per fer. Hui dia de les 46 obres anunciades, només 10 estan acabades. Es confirma que l'Ajuntament de Castelló no està sent el motor econòmic que hauria de ser per a les pimes i autònoms quan més ho necessiten", explica.

"Una vegada més, veiem com la maquinària de propaganda de l'alcaldessa, en tornar a anunciar les mateixes obres del PIRECAS, tenint la majoria per fer, supera amb escreix la seua capacitat d'execució, tenint en compte que moltes de les actuacions són passos de zebra elevats o instal·lacions semafòriques", afig.

Una vegada més, "l'alcaldessa tira d'anuncis i de propaganda per a tapar la seua falta de gestió i, malgrat tot, s'atreveix a anunciar una segona fase del PIRECAS, igual que han fet amb el Pla Edificant sense tindre un sol col·legi nou o reformat dels previstos en la primera fase, enganyant a tota la ciutadania", lamenta Carrasco.

"Castelló mereix un govern municipal que concentre tots els esforços a eixir d'aquesta crisi i que ho demostre amb fets, no amb anuncis que no donen menjar als sectors econòmics més colpejats per la pandèmia que continuen esperant una injecció de liquiditat que els ajude a deixar arrere un any ruïnós, de grans pèrdues econòmiques i elevada destrucció d'ocupació", conclou.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana