Castelló: L'aeroport de Castelló dona a conéixer la nova ruta Castelló-Sevilla


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 23-06-2021
 

L'aeroport de Castelló ha organitzat una reunió de treball amb més de 50 representants d'empreses turístiques -hotels, agències de viatges, cases rurals i altres serveis-, per a donar a conéixer la nova ruta entre l'aeròdrom castellonenc i la capital andalusa.

Així, 52 representants empresarials, 19 de Castelló i 33 de Sevilla, han assistit a la trobada sobre la nova connexió aèria entre la Comunitat i Andalusia, una acció que s'articula a través del conveni de col·laboració de Aerocas amb Turisme Comunitat Valenciana.


Segons el conseller de Política territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, qui ha valorat "l'oportunitat promocional" que la nova ruta ofereix a la Comunitat Valenciana, la col·laboració entre l'empresariat i l'Administració és "clau" per a "reactivar el sector turístic després de molts mesos de paràlisis per la pandèmia de COVID-19".

"Generar sinergies amb altres territoris -ha assenyalat el titular de Mobilitat- propiciarà operatives turístiques vinculades a les rutes nacionals que ofereix l'aeroport de Castelló en la present campanya estival".

Per part seua, el director comercial de *Air *Nostrum, Juan Corral, ha manifestat que el percentatge de reserves "s'està incrementant setmana a setmana i ja s'ha venut el 10% del total de bitllets d'aquest estiu".

"Són dades molt positives, tractant-se d'una ruta nova i tenint en compte que en aquesta campanya, marcada encara per la *covid, les reserves es realitzen amb molt poca antelació", ha afegit Corral, qui ha avançat que la previsió és aconseguir entre el 50 i el 70% al final del període de reserves.

Segons ha assenyalat el representant de l'aerolínia, les primeres reserves s'han realitzat principalment a través de la pròpia web de l'aerolínia, "però s'estan començant ja a realitzar des de les agències i la tendència és que s'incremente més per aquesta via que per l'altra". En aquest sentit, ha subratllat la importància del '*workshop' que reuneix operadors turístics de Castelló amb agències de viatges de Sevilla.

D'altra banda, Juan Corral ha detallat que la majoria de viatgers i viatgeres procedents d'Andalusia "estan reservant per a una estada d'una setmana o més, la qual cosa és molt positiu a l'efecte de l'impacte econòmic en el sector turístic de Castelló".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana