Castelló: El PPCS exigeix la reparació de goteres que inutilitzen la sala de tractaments d'oncologia de l'Hospital Provincial


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198365_123692/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2021/7/198365_123692/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 21-07-2021
El PPCS exigeix la reparació de goteres que inutilitzen la sala de tractaments d'oncologia de l'Hospital Provincial

El Partit Popular de Castelló ha exigit al president de la Diputació Provincial, en qualitat de propietari del 50% de l'Hospital Provincial, la “reparació urgent i immediata de les goteres que afecten i inutilitza a la sala de tractaments oncològics del centre hospitalària”.
La demanda l'ha formulada la diputada del PPCS Nieves Martínez, qui ahir, en el ple ordinari, va mostrar l'estat en el qual es troba aquesta ala de l'Hospital Provincial. “El PSOE no pot posar-se novament de perfil amb aquest tema”, ha assenyalat la diputada provincial. “És urgent que els qui estan al capdavant de la gestió d'aquest centre referent a la nostra província comencen a gestionar a fi de protegir els pacients i als professionals sanitaris en lloc de fer-ho en favor de Ximo Puig i les seues sigles”.
En aquest sentit, ha reivindicat la responsable de Sanitat del PP en la Diputació Provincial, “des del PP continuarem exercint d'altaveu dels ciutadans i dels metges, aqueixos als quals el PSOE atorga l'Alta Distinció de la Província en pública i acomiada, a raó de 563 professionals, en privat”. I “per a això continuarem reclamant la conservació del CICU que desitgen desmantellar, la protecció de l'Hospital Provincial que desitgen reduir a un centre de salut, la inversió en recursos que blinden els instituts d'Oncologia, Oftalmologia i Psiquiatria, així com l'obertura dels consultoris d'estiu que el PSOE va anunciar el 18 de juny i que hui continuen tancats”.
Per a la diputada provincial, “és escandalós que el PSOE done l'esquena a la sanitat, però encara ho és més que Compromís assumisca la falta de planificació i la informació falsa a la ciutadania com una cosa normalitzada”. En aquest sentit, assenyala Martínez, “les famílies de Castelló no mereixen que en plena pandèmia, amb els contagis disparats pel missatge d'una ministra de Sanitat que va anunciar l'adeu a les màscares per a donar la benvinguda als somriures, ens trobem amb recursos sanitaris que són vitals tancats. Perquè el càstig és doble, no sols per als pacients sinó també per a uns sanitaris que mereixen tota la protecció perquè són les seues mans les que salven vides”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana