Castelló: El Grau acull des de demà la IX edició del Festival de Ioga Platges de Castelló 2021


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/7/198378_123705/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 22-07-2021
El Grau acull des de demà la IX edició del Festival de Ioga Platges de Castelló 2021

Des d'aquest divendres, dia 23 i fins al diumenge 25 de juliol, la platja de la Pineda acull la IX edició del Festival de Ioga Platges de Castelló 2021, un esdeveniment ja consolidat que ofereix més de trenta activitats gratuïtes relacionades amb la relaxació, la meditació i el benestar. Aquesta nova edició compta amb més de 2.500 reserves a les diferents propostes programades realitzades a través de la pàgina web del Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Castelló. La majoria de les activitats es desenvolupen en el camp municipal de futbol Javier Marquina del Grau de Castelló, a més d'altres cites que seran a la platja del Pinar.

En tots els casos s'han establit rigorosament les mesures de seguretat i sanitàries 'anticovid'. El nombre de reserves són per als tres dies de duració del Festival i estan distribuïdes, complint amb els aforaments estipulats, entre les 36 activitats i tallers que contempla el programa.

La regidora de Turisme i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Pilar Escuder, ha indicat que el Festival de Ioga Platges de Castelló "és un esdeveniment consolidat que cada any avança amb noves incorporacions de tallers formatius i d'activitats entorn del ioga, la relaxació i la meditació".
Escuder ha assenyalat que "aquesta convocatòria està tenint un molt acceptable nombre de reserves, tenint en compte que hem passat un dur any de pandèmia i que aquest estiu reprenem el Festival".

Per a la regidora de Turisme, es tracta d'un esdeveniment lúdic perfecte per a compartir amb família i amics al costat de la mar, destacant, sobretot, que les mesures de seguretat i prevenció sanitària són rigoroses. Pilar Escuder, ha informat que el recinte del camp Javier Marquina "és un espai segur, amb punts d'accés controlats, amb aforament limitat i distàncies de seguretat, i totes les activitats són a l'aire lliure".

La IX edició del Festival de Ioga-Platges de Castelló inclou en el seu programa sessions, entre altres, de Hatha Vinyasa, Kundalini ioga, Prana Nidra, Asthanga, Yin Ioga i Bhangra. Quant als tallers teòrics i pràctics el programa inclou temàtiques tan interessants com Constel·lacions familiars xamàniques, Ioga prenatal, La cuina de la felicitat (alimentació), Lactància materna, Ioga xiquets, Risoteràpia, 9 Secrets per a construir el teu llegat i viure una vida plena, astrologia, Recuperar el teu poder, Gestió de l'estrès amb Mindfulness, etc.

Les sessions comencen a les 9:15h els tres dies en les instal·lacions del Marquina, però dissabte i diumenge des de les 7:00h fins a les 8:45h hi haurà Kundalini Ioga (Shadana) a peu de platja. Els tallers seran tots en el recinte del camp municipal de futbol del Grau.

D'altra banda, les persones interessades que no compten amb reserva prèvia, poden participar acudint directament a la recepció del Festival, en el camp Javier Marquina, i en funció de l'aforament permès, podran acreditar-se i participar en les sessions.

A més d'aquesta novena edició del Festival, durant tot l'estiu, la platja del Pinar acull sessions de ioga i taitxí en sessions de demà i al capvespre. En la pàgina web de Turisme de Castelló es pot accedir a la descàrrega de la Guia completa d'activitats estiu 2021, o recollir-la en les oficines de turisme.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana