Castelló: El PP, amb els quals es manifesten en contra de la reforma de l'Avinguda de Lledó


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/9/198823_124090/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 24-09-2021
El PP, amb els quals es manifesten en contra de la reforma de l'Avinguda de Lledó

Els regidors del Partit Popular a l'Ajuntament de Castelló s'han sumat a una nova jornada de protestes dels castellonencs que rebutgen la reforma de l'Avinguda de *Lidón que pretén dur a terme l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, en contra d'una majoria de veïns. Un dijous més han tornat a la plaça Major els xiulets i pancartes contra una obra, que suposa un desemborsament de 3,3 milions d'euros, a pesar que ningú l'ha demanat.

El Partit Popular se suma al rebuig veïnal d'una reforma en l'Avinguda de *Lidón per a convertida en zona de vianants, restringint el passe als vehicles i sense haver-se respectat el procés previ de participació ciutadana.

Cal recordar que l'alcaldessa va adjudicar el projecte de conversió en zona de vianants de l'avinguda de *Lidón el mes de juliol, totalment d'esquena als veïns. Una reforma que suposa el tancament d'una altra artèria d'accés a la capital de la Plana, al mateix temps que, tal com està concebuda, limita en excés el pas de vehicles tant longitudinalment com de manera transversal. Aquesta actuació afecta de ple als comerços i serveis de la pròpia avinguda que, irremeiablement, es veuran afectats durant mesos d'obres. També el comerç del centre es veurà afectat en restringir-se un accés directe al centre històric. L'excusa de reduir CO₂ en l'Avinguda de *Lidón tampoc convenç als qui ja han comprovat que un major recorregut dels vehicles només farà que contaminen més, concentrant-se les emissions en carrers molt més estrets que l'Avinguda de *Lidón.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana