Castelló: Sales: 'Set mesos després de denunciar el menystinc de Marco als veïns del Racó del Mercader, segueixen desateses les seues principals demandes'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2021/10/198958_124241/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Castelló | General | 24-10-2021
Sales: 'Set mesos després de denunciar el menystinc de Marco als veïns del Racó del Mercader, segueixen desateses les seues principals demandes'

El regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Castelló Vicent Sales denuncia el fastig, la impotència i la desesperació que senten els veïns de la urbanització de muntanya *Racó del Mercader perquè "porten dos anys esperant que el govern municipal d'Amparo Marco atenga alguna de les seues reclamacions". "Són veïns que com els que resideixen en el nucli urbà paguen els seus impostos i mereixen els mateixos serveis municipals. No obstant això, set mesos després d'haver-los visitat, comprovem que no s'ha atés ni una sola de les seues reivindicacions, malgrat constar en el Registre General de l'Ajuntament", assenyala.

Per a l'edil Popular "és una vergonya el nivell d'abandó que pateixen els castellonencs per part d'un equip de govern municipal, encapçalat per l'alcaldessa socialista Amparo Marco, que lluny de donar solucions l'única cosa que crea és indignació i que els problemes perduren en el temps. Els veïns paguen impostos molt elevats per al poc que reben a canvi per part dels qui governen la ciutat".

Les qüestions encara per resoldre són la petició de l'associació de veïns de condicionar un solar que fa més de dos anys ja va ser cedit a l'Ajuntament perquè poguera ser utilitzat per l'associació veïnal; habilitar una àrea de reciclatge en condicions on es concentraren tots els contenidors disponibles per a la correcta recollida selectiva; la col·locació d'una protecció de seguretat en els accessos a la urbanització on la carretera s'estreny i hi ha un desnivell perillós per a vehicles i vianants o la instal·lació d'un quadre de llum que se'ls ha promés des de fa més de dos anys. "Res de res. El menystinc a la participació ciutadana és un insult als castellonencs de tots els districtes d'aquesta ciutat", lamenta Sales.

"A l'hora d'atendre les reivindicacions de les associacions veïnals, el govern d'Amparo Marco ni està ni se li espera. Ells estan a altres coses, com generar polèmiques que busquen la divisió de la societat o barallant-se entre els propis socis de govern per veure qui d'ells saca més rèdit electoral. Un govern dividit és inservible a la ciutadania", insisteix Sales.

Sales comparteix la indignació dels veïns de *Racó del Mercader perquè "no s'entén que posant tot de la seua part els veïns per a solucionar els problemes, encara estiguen a l'espera que el govern d'Amparo Marco els faça cas, després de set mesos reivindicant el mateix".

"Aquest és un altre clar exemple de no escolta veïnal, com ja hem vist amb la reforma de l'Avinguda del Lledó que rebutja una majoria de residents i negocis de la zona o amb el malestar que ha causat la implantació del sistema recaptatori de control d'accés de vehicles al centre mitjançant cambres, que es reactivarà al novembre per a tornar a exhaurir la butxaca dels contribuents o com l'abandó que pateix el grup Perpetu Socors, que denunciem recentment o les queixes que també arriben des de la Federació veïnal *COASVECA pel mateix", conclou Sales.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana