Castelló: Els sindicats inicien mobilitzacions per a reclamar que es reforcen les plantilles de la Inspecció de Treball


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/1/203437_128376/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/1/203437_128376/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 23-01-2023
Els sindicats inicien mobilitzacions per a reclamar que es reforcen les plantilles de la Inspecció de Treball

Representants de CC.OO., CIG, CSIF, Sitss, Sislass, UGT, UPIT i Usess es concentren per a demanar al Ministeri de Treball que "complisca" les condicions de l'acord signat el 7 de juliol de 2021 davant la "greu deterioració" que pateixen els serveis i anuncien que aniran a la vaga aquest dimecres.

(Castelló, 23-01-2023). Representants de CC.OO., CIG, CSIF, Sitss, Sislass, UGT, UPIT i Usess s'han concentrat aquest matí enfront de la seu de la Inspecció de Treball i Seguretat Social a Castelló per a protestar per la falta de personal i l'"incompliment", per part del Govern, de les condicions incloses en l'acord signat el 7 de juliol de 2021.

"Aquesta concentració, que se celebra en 40 ciutats espanyoles, forma part del calendari de mobilitzacions per a reclamar al Ministeri de Treball i Economia Social i al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública que reforce les plantilles i promoga mesures per a resoldre la greu deterioració i les deficiències que pateixen els serveis d'Inspecció", han ressenyat.

Els representants sindicals han explicat que, amb aquestes mobilitzacions, el personal "vol expressar la situació de cansament i fastig davant la falta de solucions reals" i han anunciat que "enduriran" les protestes en cas de no obtindre una resposta favorable.

De fet, per a aquest dimecres, 25 de gener, s'ha convocat una jornada de vaga en les seus de la Inspecció de Treball i s'ha acordat ampliar el calendari de mobilitzacions fins al 22 de febrer "si el Govern segueix sense atendre les reivindicacions del sector".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana