Castelló: Els fabricants de programari líder en ciberseguretat premien a Cuatroochenta com partner de referència a Llatinoamèrica


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 22-03-2023
 

Millor partner, millor projecte, millor representant de vendes i millor enginyer prevenda de l'any. CrowdStrike, fabricador de programari de ciberseguretat líder internacional, ha reconegut a Sofistic Cybersecurity com un de les seues partners més destacats a Llatinoamèrica. Aquests reconeixements, al costat dels rebuts de part de Darktrace i Exabeam en els últims mesos, demostren que les marques més reconegudes del sector destaquen la capacitat de la unitat de ciberseguretat de Cuatroochenta, no sols en la implementació i ús de les solucions més avançades del mercat, sinó sobretot a ajudar empreses i institucions a protegir els seus sistemes i dades crítiques de manera efectiva.

CrowdStrike, líder en plataformes de protecció d'endpoints (EDR) segons el Quadrant Màgic de Gartner de 2022, va atorgar els quatre citats premis a Sofistic la setmana passada en la seua Partner Symposium celebrat a Bogotà de manera presencial. Els country managers de Sofistic a Panamà i Colòmbia, Janithza Marcucci i Mateo Díaz, respectivament, van rebre personalment de mans dels principals dirigents del fabricador nord-americà a la regió els guardons en reconeixement al seu treball i el dels seus equips.

"Estem molt agraïts amb els nostres clients per permetre'ns guiar-los i servir-los per a dur a terme els seus plans i enfrontar els seus reptes en ciberseguretat; i amb CrowdStrike pel suport i la confiança. Aquests reconeixements són gràcies a l'equip de Sofistic, al seu lliurament, compromís i coneixement profund", ha explicat Janithza Marcucci, country manager de Sofistic a Panamà.


Reconeixement al SOC

L'EDR de CrowdStrike està integrat en el Centre d'Operacions de Seguretat (SOC) de Sofistic, igual que els softwares d'Exabeam i Darktrace, fabricants que també han premiat a la unitat de ciberseguretat de Cuatroochenta en els últims mesos. Un SOC que continua ampliant la cartera de clients de Llatinoamèrica i Espanya, especialment del sector financer, sanitari i infraestructures crítiques, per a monitorar la seua seguretat de manera ininterrompuda, secundant-se en la intel·ligència artificial per a detectar i donar una resposta integral a les ciberamenazas.

Així, Exabeam va concedir a Sofistic el Premi a la Innovació a Llatinoamèrica durant el seu esdeveniment Partner of the Year '22 el mes de febrer passat, per "el seu ampli coneixement de la plataforma d'operacions de seguretat d'Exabeam i la seua capacitat per a arribar al client allí on es troba", convertint-li "en un soci destacat per a nosaltres", segons la pròpia companyia nord-americana.

Per part seua, el fabricant britànic Darktrace va nomenar el passat octubre a Sofistic "Americas Service Provider of the Year" després de cinc anys de relació com partner, per a "reconéixer el compromís de Sofistic amb Darktrace i els sorprenents resultats aconseguits" durant 2022.

A més, el SOC de Sofistic va aconseguir aqueix mateix mes el reconeixement com a membre de FIRST, el Fòrum de Resposta a Incidents i Equips de Seguretat (coneguts com CSIRT) més important del món, en ser considerat centre especialitzat en sectors crítics de referència.

Amb 14 anys de trajectòria, la unitat de ciberseguretat de Cuatroochenta es posiciona com una de les empreses líders del sector a Llatinoamèrica i Espanya. "Els reconeixements de CrowdStrike, Exabeam i Darktrace confirmen que comptem amb un equip de primer nivell i, al mateix temps, són un gran estímul per a créixer en nous mercats, com a Mèxic, i per a continuar millorant el servei als nostres clients", ha valorat Mateo Díaz, country manager de Sofistic a Colòmbia.

Sobre Sofistic
Sofistic és la divisió de ciberseguretat de Cuatroochenta. Especialitzada en sectors crítics, banca i salut, ofereix tant protecció preventiva i proactiva com una resposta eficaç als incidents secundant-se en el programari més avançat, sense interferir en l'eficàcia del negoci. Amb una àmplia experiència i una trajectòria de 14 anys, compta amb SOC (Security Operations Center) propi 24/7 follow the sun a Espanya, Panamà i Colòmbia per a oferir serveis MDR (Managed Detection and Response) i MSSP (Managed Security Service Provider) a empreses i institucions a Llatinoamèrica i Espanya. També ofereix auditories de seguretat (pentest), eines i serveis de ciberseguretat de Microsoft, entre altres. Tant l'equip com la companyia compten amb un ampli nombre de certificacions de seguretat, entre les quals destaquen ISO27001 i ENS.

Sobre Cuatroochenta
La matriu, Cuatroochenta, és una empresa tecnològica que desenvolupa i implanta programari cloud per a millorar el rendiment de les organitzacions. Més de 10 milions de persones usen diàriament les seues solucions en 21 països. Amb oficina central al parc tecnològic Espaitec de la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana (Espanya), compta amb seus pròpies a València, Barcelona, Madrid, Burgos, Lugo, Bogotà, Panamà, Santo Domingo, San José i Raleigh (els EUA), en les quals treballen més de 280 persones. Cuatroochenta cotitza en BME Growth com 480S des d'octubre de 2020.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana