Castelló: La Bruixa Xocolata y la Celebración del Día Internacional de la Danza arrasan en la segunda jornada de la Feria del Libro


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/4/205054_129688/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/4/205054_129688/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/4/205054_129688/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/4/205054_129688/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | Cultura | 29-04-2023
La Bruixa Xocolata y la Celebración del Día Internacional de la Danza arrasan en la segunda jornada de la Feria del Libro

El segundo día de esta 39 edición de la Feria del Libro de Castellón se ha caracterizado por la gran afluencia de personas que han acudido tanto al espectáculo para los más jóvenes Tinc un drac a la Finestra, amb la Bruixa Xocolata¸que ha congregado a más de 100 personas, como a los diferentes bailes y danzas que se han realizado posteriormente con motivo de la celebración del Día Internacional de la Danza.

Esta actividad ha contado con 8 asociaciones y escuelas de baile: Escuela de Ballet Lupe, Aula de Danza del Club Tramuntana, Ballet Jove UMSCO, Castellón Ba.

Complementàriament, l'espai d'autors i autores ha comptat amb l'assistència d'autors com Enric Nomdedéu, María José Sangorrín García i Luis Aleixandre Giménez, que han estampat la seua signatura i xarrat amb totes les persones interessades.

A la vesprada han prosseguit els diferents actes programats, començant a les 17:30h amb la lectura i signatura del poemari Llum profunda a càrrec de l'autor Manuel Emilio, que ha comptat amb una important afluència de públic escoltant els seus versos.

També a la vesprada els més xicotets han pogut realitzar un taller d'activitats per a crear el seu propi llibre. Aquesta activitat ha estat organitzada per la Direcció General de Cultura de la Generalitat Valenciana i la pròpia Fira del Llibre.

Posteriorment i en l'escenari principal s'ha procedit a realitzar un recital de poesia a càrrec de l'Associació Literària Castellonenca d'Amics de la Poesia (ALCAP), on han participat Julio Alcalà, Florenci Alejandre, Francisco José Rodríguez, Jesús Moreda, Manuel Vélez, Norma G. Peralta, Rosa María Vilarroig, Victor Vázquez, Blanca Jovaní, Rosa Lentini i Pedro J. Moreno.

En l'espai d'autors i autores hem comptat amb la presència del Club de Lettering amb Aprende Lettering i descobreix el teu superpoder, Javier Palomo i el seu llibre La roca del migdia, Marcelo Díaz García amb Acuántida i Iván Llaves amb Turmalina.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana