Castelló: Javi Bora, protagonista de Al Port Electronic en Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/205428_129924/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2023/5/205428_129924/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 04-05-2023
Javi Bora, protagonista de Al Port Electronic en Castelló

El cicle d'entreteniment Al Port s'engalana aquest pròxim dissabte per rebre a Javi Bora a Al Port Electronic, una festa singular que s'alça com una de les principals cites musicals de l'any. El cobertís de xarxes de PortCastelló acollirà aquest dissabte un gran concert electrònic gratuït, amb 9 DJs des de les 17:00 a les 02.30 hores.

Al Port Electronic s'ha configurat com una de les grans apostes de l'Autoritat Portuària de Castelló dins del seu cicle d'actuacions musicals. Tindrà lloc de nou en un espai singular, com és el cobertís de xarxes del moll pesquer, davant del Club Nàutic, que s'habilita especialment per a aquesta festa.

Javi Bora és el DJ resident oficial de les gires mundials de Space Ibiza. També ha adornat els millors clubs i festivals a ciutats com Berlín, Ibiza, Londres, Tòquio, Barcelona, Sydney, Moscou, Singapur i altres racons del món. Així com diverses vegades en l'elrow de renom mundial, els esdeveniments de Vagabundos de Luciano i les festes de Kompakt Records. La setmana passada va esgotar entrades en la seua actuació a Marsella i arriba a Castelló per brindar una alta dosi d'energia a ritme de house.

Bora s'ha guanyat el respecte i el reconeixement com un dels millors DJs residents d'Ibiza al llarg dels anys. Nomenat tres vegades com Millor Artista de l'Any en els Vicious Music Awards. La passió musical de Javi Bora i els seus antecedents des de la seua infància el certifiquen com un dels DJs més interessants, únics i talentosos amb seu a Espanya.

Els seus sets de deep house i techno-house reflecteixen hàbilment la seua vida en aspectes que van des del funky, el llatí, el jazz fins a la música africana. Compta una història i t'emporta en un viatge en els seus sets i afegint un ambient especial únic. Les seues produccions, cuidadosament equilibrades entre el House amb classe i el groovy Tech House, s'han guanyat el suport i l'admiració d'artistes internacionals de primera classe com Laurent Garnier, Loco Dice, Steve Lawler, Groove Armada, DJ Sneak, Richy Ahmed, Jimpster, Steve Bug, John Digweed, wAFF o Nic Fanciulli per nomenar alguns, i els va incloure en projectes de primer nivell com la compilació ENTER de Richie Hawtin.

Vibra Mahou, la plataforma de música de Mahou Cinc Estrelles, torna a sumar-se a aquesta tercera edició de la iniciativa de l'Autoritat Portuària de Castelló, fomentant les actuacions en viu amb la finalitat d'impulsar trobades de qualitat al voltant de la millor música en directe a la ciutat. Junt a Vibra Mahou, el cicle Al Port està patrocinat per Beefeater i Royal Bliss, sota l'organització de la firma castellonenca A Ciència Certa.

Junt a Javi Bora, Al Port Electrónic comptarà amb alguns dels millors DJs de l'escena valenciana. Briz, Carlos Barrera, Carlos Bru, Daniel Mube, Elojet, Jorge Moliner, Pepe Valero i Pizzicatto seran protagonistes de la jornada musical, que compta amb entrada gratuïta que es pot aconseguir en les xarxes socials d''Al port Castelló', tant en Instagram com en facebook.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana