Castelló: El cicle musical 'Font de Clàssics' continua amb el concert del violoncel·lista castellonenc Bouché a l'ermita de Sant Francesc


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 10-05-2023
 

El cicle musical Font de Clàssics continua el pròxim dissabte, 13 de maig, amb el concert del violonxel·lista castellonenc José Enrique Bouché, a les 19.30 hores en l'ermita de Sant Francesc de la Font. Un recital que anirà precedit d'una visita guiada al paratge del Molí la Font, a les 18.30 hores. El concert de Bouché, Música en el silenci de l'ànima, té un programa dedicat a Bach.

El cicle continuarà el 10 de juny amb el quintet de metall Sajára Brass, que es va alçar amb el primer premi en el XII Concurs de Música de Cambra d'Alzira i s'han format en les aules del Conservatori Superior de Música de Castelló.

Prèviament a aquestes properes actuacions, aquest cicle ha comptat amb l'actuació de Dos veus a una, a càrrec de Rosanna i Gisela Morales, sopranos, i de Natacha García al piano.

Aquest pròxim esdeveniment és un dels varis que formen part del cicle musical Font de Clàssics, en el qual es presenten concerts de diversos artistes destacats en el món de la música clàssica. Aquest cicle ha estat d'un gran èxit en anys anteriors i s'espera que les properes actuacions també siguin ben rebudes.

El concert del violonxel·lista Bouché és una oportunitat única per als amants de la música clàssica a la regió. L'esdeveniment promet ser una nit inoblidable en la qual els assistents podran gaudir de la habilitat musical impressionant de Bouché, així com d'un marc incomparable en l'ermita de Sant Francesc de la Font. La visita guiada al paratge del Molí la Font és una addició única a l'experiència, la qual cosa permet als assistents explorar la bellesa natural de la zona abans de l'actuació.

El públic que busca una nit de música clàssica excepcional sens dubte no es sentirà decebut amb el pròxim concert de Font de Clàssics.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana