Castelló: Begoña Carrasco passa la jornada de reflexió en família abans de les eleccions a Castelló


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/5/207552_131273/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 27-05-2023
Begoña Carrasco passa la jornada de reflexió en família abans de les eleccions a Castelló

La candidata a l'Alcaldia de Castelló del Partit Popular, Begoña Carrasco, ha dedicat la jornada de reflexió abans de les eleccions a compartir temps amb la seua família en el seu domicili del Grao. Carrasco creu que el seu equip ha fet una bona campanya 'tractant de donar solucions als problemes que tenen els castellonencs, que lamentablement són molts i alguns arrosseguen des de fa molt de temps'.

En declaracions als mitjans, Carrasco ha explicat que la jornada ha sigut per a descansar i estar amb la seua família, alguna cosa que no ha pogut fer a causa del seu treball com a candidata. 'Serà un dia per a descansar, per a estar amb el meu marit, amb les meues filles, que les exa molt de menys... i això m'ho dedicaré tot el dia. A compartir temps amb elles, a estar amb els meus pares, a descansar i a relaxar-me, que és el que fa molt de temps que no puc fer'.

La candidata ha finalitzat animant als castellonencs a participar en les eleccions. 'Confie que els castellonencs ens donen el més sagrat que tenen que és la seua confiança', ha subratllat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana