Castelló: Suspés el concert dels Suèters en l'ermita de la Magdalena per risc d'incendis


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 10-08-2023
 

L'Ajuntament de Castelló ha anunciat la suspensió del concert dels Suèters en l'ermita de la Magdalena a causa del nivell 3 de preemergència per risc d'incendis decretat per la Generalitat Valenciana. La regidora d'Ermites, Noelia Selma, ha pres aquesta decisió per evitar danys en el paratge natural de la Magdalena.

La suspensió del concert es produirà únicament el dissabte d'aquesta setmana, ja que hi ha altres dos programats per als pròxims dissabtes d'agost.

L'alerta de nivell 3, que estarà activa del 10 al 15 d'agost, implica l'adopció de mesures de protecció extraordinàries en els terrenys forestals, especialment en els Parcs Naturals.

Aquesta mesura es deu a l'arribada d'una massa d'aire càlid que provocarà un important augment de les temperatures, augmentant així el risc d'incendis forestals.

L'Ajuntament de Castelló ha informat de la suspensió del concert a través de la regidoria d'ermites que dirigeix Noelia Selma, com a part del cicle Nits d'Esiu.

Amb aquesta decisió, es busca garantir la seguretat dels assistents i protegir l'entorn natural de la Magdalena durant aquest període de màxim risc d'incendis.

Per a més informació, es pot contactar amb el Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament de Castelló als telèfons 964 35 51 92 i 964 35 53 84, o a través del correu electrònic premsa@castello.es.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana