Castelló: Castelló busca millora en el tractament de les plagues


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2023/8/211686_133772/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 10-08-2023
Castelló busca millora en el tractament de les plagues

El regidor de Salut Pública de Castelló, Luciano Ferrer, ha mantingut una reunió amb l'empresa de tractament de plagues i amb els tècnics de l'Ajuntament de l'àrea per abordar les tasques que ja s'estan realitzant a la ciutat i estudiar com millorar les actuacions per donar resposta als veïns. La reunió es va dur a terme el 10 d'agost de 2023.

En aquesta reunió, l'empresa va informar al regidor sobre les tasques de control de plagues que s'estan desenvolupant de forma periòdica en diferents zones de la capital. S'han explicat les accions de desinfecció de l'alcantarillat i el manteniment de les immobles de Sensal i el Grau, davant la preocupació generada per la presència abundant de cuques en aquestes àrees.

Segons el regidor Ferrer, no s'han detectat plagues, però s'han realitzat tasques de control amb regularitat en les zones on s'han avistat més cuques. Els experts de l'empresa de control de plagues han confirmat que han estat casos puntuals i ja s'està actuant al respecte.

El regidor de Salut Pública va destacar el treball realitzat pels funcionaris i tècnics de l'Ajuntament per mantenir la ciutat lliure de plagues. A més, va fer una crida a la prevenció com a eina per contenir la proliferació d'insectes i rosegadors. Va explicar que és important que els ciutadans prenguen consciència de la importància de mantenir netes els carrers i els parcs, evitant llençar menjar als animals, tirar fems a abocadors il·legals i mantenir netes les basses i piscines particulars.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana