Castelló: La Universitat Jaume I participa en la V Fira Internacional del Llibre dels Universitaris a Mèxic


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/8/212300_134084/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 28-08-2023
La Universitat Jaume I participa en la V Fira Internacional del Llibre dels Universitaris a Mèxic

Publicacions de la Universitat Jaume I serà una de les 45 editorials universitàries i centres d'investigació espanyols associats a la Unió d'Editorials Universitàries Espanyoles (UNE) que participaran en la V Fira Internacional del Llibre dels Universitaris (FILUNI 2023), organitzada per la Universitat Autònoma de Mèxic (UNAM). La Fira se celebrarà del 29 d'agost al 3 de setembre de 2023 en el Centre d'Exposicions i Congressos d'aquesta universitat.

En aquesta edició, editors, acadèmics, bibliotecaris, investigadors, professors i públic en general es trobaran en una mostra en la qual participaran 200 segells editorials d'institucions d'educació superior de l'Argentina, el Brasil, Xile, Colòmbia, Costa Rica, l'Equador, Espanya, els Estats Units, Mèxic i el Perú i que reuniran una oferta editorial de 15.000 títols.

L'activitat acadèmica i cultural serà incessant durant aquests dies ja que s'han previst més de 200 activitats per a captar l'interés de professionals (editors, llibreters i bibliotecaris) i del nombrós públic que acudirà a la cita i que podrà triar entre conferències, tallers, col·loquis, presentacions de llibres i taules redones.

Aquests 45 segells exposaran més de 600 títols obres de referència en diferents camps del saber: política, història, filosofia, dret, poesia, cinema, art, música, comunicació, medi ambient, astrologia, turisme i educació, entre altres.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana