Castelló: Últims dies per a presentar candidatures als premis de comunicació de adComunica


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 07-09-2023
 

La onzena edició dels Premis de Comunicació de l'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació, adComunica, encara la seua recta final.

El pròxim diumenge 10 de setembre es tanca el termini de presentació de candidatures d'uns guardons que es lliuraran el pròxim 21 a Alcossebre, en l'acte de celebració del XVI aniversari de l'Associació.

En aquesta ocasió, als Premis Rafael López Lita de Noves Iniciatives de Comunicació i Millor Projecte Empresarial s'ha afegit un guardó de Periodisme que porta el nom de Paco Pascual, en memòria del periodista castellonenc, com a referent dels professionals de la província en la segona meitat del segle XX.

Així mateix, un any més es lliurarà el Premi d'Honor Rafael López Lita a la Trajectòria en Comunicació, atorgat per la Junta Directiva de adComunica.

El premi a les noves iniciatives compta amb el patrocini de l'Ajuntament de Castelló i la Diputació de Castelló, mentre que el guardó al millor projecte empresarial està patrocinat per la institució provincial i compta amb la col·laboració d'Insula Consultores.

L'Associació per al Desenvolupament de la Comunicació és una entitat sense ànim de lucre promoguda per professors universitaris, directors de comunicació d'empreses privades i directius de mitjans de comunicació de Castelló que es dedica a l'estímul i el desenvolupament de la comunicació en totes les seues vessants.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana