Castelló: La Bohèmia estrena novena temporada amb sold out per al showcase exclusiu d'Abraham Mateo


 
La Plana al Dia | Castelló | General | 20-09-2023
 

La Bohèmia Culture Club (C/Ciscar, 14) dóna el tret d'eixida a la seua novena temporada amb totes les invitacions esgotades per al showcase exclusiu d'Abraham Mateo. El proper dijous (21 de setembre) La Bohèmia obri les seues portes després d'un estiu de reformes per tal d'acondicionar l'espai i seguir sent el centre cultural de referència en Castelló.

Així doncs, el centre cultural obri les portes de la cafeteria bohèmia en horari habitual: de dijous a dissabte de 18.00 a 00.30 h i el dissabte estrenarà espai amb el showcase exclusiu d'Abraham Mateo organitzat per Europa FM.

Les millores que s'han implementat en l'espai es basen en l'acondicionament acústic intern, la insonorització del centre, un nou escenari, millora de les instal·lacions i de l'equipament i, finalment, s'ha dut a terme la renovació de l'equip de so i d'il·luminació.

Després de vuit anys acollint cultura i donant suport a les diferents expressions artístiques, La Bohèmia dóna una passa endavant i marca un nou cicle. Amb la intenció de ser llar, punt de trobada i referent de cultura en Castelló de la Plana i província, La Bohèmia torna per seguir treballant i seguir aportant al teixit cultural.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana