Castelló: El Consejo Rector del Patronato de Deportes aprueba el pago de 286.378,06 euros de facturas pendientes heredadas del gobierno anterior


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2023/10/216240_136582/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Castelló | General | 30-10-2023
El Consejo Rector del Patronato de Deportes aprueba el pago de 286.378,06 euros de facturas pendientes heredadas del gobierno anterior

L'Ajuntament de Castelló, a través del Consell Rector del Patronat d'Esports, ha aprovat aquest dilluns en sessió extraordinària el pagament de 286.378,06 euros de factures pendents, heretades del govern anterior. D'aquesta manera segueix el sanejament d'un Patronat 'que per la mala gestió política del govern anterior va acabar en fallida tècnica', recorda la regidora d'Esports i presidenta del Patronat, Maica Hurtado.

'Estem tractant d'agilitzar al màxim el pagament pendent als proveïdors pels serveis prestats a l'Ajuntament anys enrere. I a més estem avançant en la licitació de contractes perquè empreses, com la que presta el manteniment de piscines, operen en les millors condicions', assenyala.

Hurtado ha assegurat que 'ens hem trobat un problema important en Esports perquè hi havia contractes de serveis bàsics sense licitar que agranden encara més la seua fallida tècnica'.

I recorda: 'Des que hem arribat, fa apenes tres mesos estem posant ordre en el Patronat i licitant serveis fonamentals de neteja i manteniment de piscines que tenien els contractes caducats', ha detallat. 'El fet de haver-se prestat aquests serveis sense contracte ha suposat un sobrecost per a les arques municipals ja que l'absència de licitació impedeix la lliure concurrència competitiva en preus. Aquesta falta d'estalvi impedeix dedicar més recursos a prestar serveis i activitats merament esportives'.

Entre altres actuacions, Hurtado destaca el canvi de gespa del Gaeta Huguet, també l'adjudicació de l'il·luminació de les pistes d'atletisme d'aquestes mateixes instal·lacions. Per altra banda, hem gestionat l'ajuda als clubs d'elit i les escoles municipals d'esports', ha enumerat.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana